Operațiune în forță a DIICOT: 'omul de gheață' care vindea droguri în cluburile selecte din București a fost capturat

Mirela Ene, 31 martie 2023, Ora 15:36

  • print
  • |
operatiune-in-forta-a-diicot-omul-de-gheata-care-vindea-droguri-in-cluburile-selecte-din-bucure-ti-a-fost-capturat-47731-1.jpg

O persoană bănuită că vindea droguri în cluburile din Bucureşti şi tinerilor din oraş a fost reţinută de DIICOT, care vor propune arestarea preventivă. Parte din droguri au fost găsite, în urma unei pecheziţii, în congelatorul frigiderului din locuinţa persoanei vizate, transmite News.ro.

"La data de 30.03.2023, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Structura Centrală au dispus reţinerea pentru 24 de ore a unui inculpat, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc", au transmis, vineri, IGPR şi DIICOT, într-un comunicat de presă.

Potrivit surselor citate, în cauză s-a reţinut că, în perioada ianuarie-martie 2023, inculpatul a deţinut, în vederea vânzării, o cantitate mare de droguri mare risc, parte din aceasta fiind comercializată în cluburi din Bucureşti şi consumatorilor, în special tineri, tot din municipiu. "În urma percheziţiei domiciliare efectuată la data de 30.03.2023, în Bucureşti la locuinţa inculpatului, au fost identificate şi ridicate cantităţile de peste 1,1 kilograme ketamină, un kilogram de amfetamină (disimulată în congelatorul frigiderului), 80 de grame cocaină, circa 300 de comprimate ecstasy , o cantitate importantă de substanţă psihoactivă sub formă de cristale, precum şi mai multe timbre impregnate cu LSD, toate cu o valoare de piaţă de peste 60.000 de euro", au mai transmis anchetatorii.

Sume impresionante de bani

Aceştia au mai precizat că au fost identificate şi ridicate sumele de 61.600 lei, 300 euro şi 100 USD, cu privire la care s-a dispus instituirea măsurii sechestrului asigurător existând suspiciunea rezonabilă ca provin din traficul de droguri.

În cursul zilei de vineri va fi sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti, cu propunerea de arestare preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.

 

 

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
16:05
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou