Percheziții DNA la Primăria Brașov

Radu Tudor, 11 mai 2023, Ora 18:36

  • print
  • |
perchezitii-dna-la-primaria-bra-ov-47872-1.jpg

Breaking | Percheziții DNA la Primăria Brașov - Sunt vizate fapte din mandatul actualului primar USR

Procurorii braşoveni anticorupţie efectuează, joi, un număr de 16 percheziţii, în locaţii situate pe raza municipiului Bucureşti şi a judeţelor Braşov, Ilfov şi Argeş, dintre care una este sediul unei instituţii publice, într-un dosar penal ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni corupţie şi asimilate celor de corupţie, a anunţat DNA.

Potrivit unor surse judiciare, perchezițiile vizează și functionari din Primăria Brașov, condusă de USR-istul Allen Coliban.

Infracţiunile ar fi fost comise în cursul anului 2022 şi constau în atribuirea preferenţială a unor contracte de achiziţii publice.

În afară de instituţia publică, locaţiile percheziţionate sunt domiciliile unor persoane fizice şi sedii ale unor societăţi comerciale.

În cauză, procurorii DNA Braşov beneficiază de sprijin din partea Inspectoratului General al Jandarmeriei Române şi al Direcţiei Generale Anticorupţie, a menţionat sursa citată.

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
06:19
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou