Victor Pițurcă nu a scăpat de procurori! Fostul selecționer al României ajunge la DIICOT înt-un alt dosar

Florentina Șerbănescu, 27 februarie 2023, Ora 10:53

  • print
  • |
victor-piturca-nu-a-scapat-de-procurori-fostul-selectioner-al-romaniei-ajunge-la-diicot-int-un-alt-dosar-47538-1.jpg

Bătăi de cap pentru Victor Pițurcă! Fostul selecționer al României va ajunge la DIICOT într-un alt dosar, pentru cumpărarea stadionului Electroputere, din Craiova. 

Victor Pițurcă n-are parte de liniște în acest început de an. ProSport a aflat că DICOT-ul de la Craiova ii va audia astăzi de la ora 13:00 pe tehnicianul care a antrenat ultima oară în Bănie, dar și pe Claudia Pițurcă şi pe Mihai Naboiu (ginerele lui Pițurcă) pentru cumpărarea stadionului Electroputere.

Stadionul Extensiv, construit de fraţii Eugen şi Nicu Mihăilescu în 1998 cu o investiţie de 978.000 de dolari, a fost scos la licitaţie pentru a acoperi prejudiciul produs bugetului de stat de proprietarii complexului din Craiova.

Potrivit Mediafax, arena care aparține firmei Extensiv SRL, aflată în procedură de faliment, a fost achiziționată pe 12 noiembrie 2021 de S.C. AGROFERT LAND INVEST SRL la un preţ de numai 60 euro/mp, iar statul şi creditorii firmei falite reclamă că au fost păcăliți.

Recent, Victor Pițurcă a fost acuzat și reținut de către DNA de cumpărare de influență, iar prin acest contract fiul său ar fi încasat aproximativ 2.2 milioane de euro.

Cei doi au fost audiați de către DNA și puși sub control judiciar, ia fostul selecționer dacă va fi găsit vinovat poate risca până la 7 ani de închisoare.

În cursul zile de 8 februarie, Tribunalul București i-a dat câștig de cauză lui Victor Pițurcă, acestuia ridicându-se măsura controlului judiciar.

„Am fost acuzat de cumpărare de influență, cea mai penibilă acuzație care mi se putea aduce. Cei care m-au acuzat de acest lucru m-au făcut să par în ochii opinie publice ca fiind bandit și escroc. În plus, vă imaginați la ce a fost supusă familia mea în toate aceste zile.

Această victorie, decizia de a-mi fi revocată măsura controlului judiciar, adică de a-mi fi redată libertatea sută la sută, e foarte normală, fiindcă judecătorul a înțeles exact cazul, în urma explicațiilor pe care le-am dat, atât eu, cât și avocații mei. Iar această decizie arată opiniei publice că eu n-am nici o vină în acest dosar", a spus Victor Pițurcă, conform GSP.ro.

 

 

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
11:57
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou