Victor Ponta: la închisoare cu el

Ştefan Diaconu, 9 octombrie 2023, Ora 14:04

  • print
  • |
victor-ponta-la-inchisoare-cu-el-48012-1.jpg

Victor Ponta: la închisoare cu el

Victor Ponta, fără milă faţă de Dumitru Buzatu: La închisoare! Nu ştiu ce-a fost în mintea lui

Victor Ponta a vorbit recent despre cazul lui Dumitru Buzatu, care a fost prins în flagrant de procurorii DNA. Fostul premier spune că președintele Consiliului Județean Vaslui trebuie să meargă la închisoare.

Așadar, Victor Ponta a subliniat că orice înalt funcționar public prins în timp ce primește sau dă mită trebuie să meargă la închisoare. Fostul premier a făcut referire la cazul lui Dumitru Buzatu, care a fost prins în flagrant de procurorii DNA.

Ar fi fost vorba de o mită dată pentru continuarea drumului strategic Bârlad-Laza-Codăești. În urma descoperirii, Dumitru Buzatu a fost arestat pentru 30 de zile.

„Și în ziua de azi, îl prinde cu banii în geantă, nu mai ai ce să mai zici. o spun încă o dată. România a fost țara în care chema Portocală pe unul și zicea domne, zi de Ponta. Păi ce să zic, domne? Zi că altfel te bag pe tine. Bine, domne, zic, dictează-mi ce să zic. Că n-au pățit nimic cei care au făcut asta, e foarte rău. Sper și nu cred că se mai întâmplă. În partea cealaltă, dacă ești înalt funcționar public, ministru, primar și te prinde cu bani în mașină, ce să mai zici? La închisoare.

E normal să te duci la închisoare când ceri bani pentru contracte, pentru lucruri pe care ar trebui să le efectuezi în baza mandatului tău administrativ. Aici nu există discuție, îmi pare rău pentru oricine. Acolo n-ai ce să zici. Că domne, stai să găsim… n-ai ce să mai zici. Nu știu ce a fost în mintea lui să ia un milion de lei pentru un drum. Dar clar nu mai există altceva, n-ai ce să mai zici, la închisoare, îmi pare rău.

Problema rămâne în continuare că având atât de multă birocrație și atât de multe instituții care se calcă pe picioare și atât de multe hârtii care se plimbă.. sunt domenii unde atât de mult trebuie să aștepți încât te duci și te interesezi unde poți să dai ceva ca să meargă mai repede.

Se întâmplă asta cumva ca să te oblige să recurgi la astfel de lucruri. Eu sper ca ANAF s-a pregătit cu toate modificările astea fiscale. E foarte complicat și sper ca de data asta să avem mai multă stabilitate și minte decât am avut în alți ani”, a declarat Victor Ponta.

Gabriela Firea a vorbit și ea despre scandalul Dumitru Buzatu

Amintim că Gabriela Firea a vorbit și ea despre scandalul Dumitru Buzatu. Aceasta a subliniat că fiecare membru al formațiunii răspunde pentru faptele sale.

Potrivit social-democratei, nu trebui să fie un întreg partid vinovat pentru faptele unui alt coleg.

„Fiecare răspunde pentru faptele sale, nu trebui să fie un partid vinovat, un președinte de partid vinovat sau un guvern, sau un coleg, pentru faptele unui alt coleg.

Este o anchetă, avem justiție, se va spune clar ce a greșit, cât a greșit”, a spus Gabriela Firea.

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
05:19
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou