Nicolae Ceaușescu este istorie, prezentul ne interesează.

Ziarul Atac, 9 octombrie 2022, Ora 21:44

  • print
  • |
nicolae-ceau-escu-este-istorie-prezentul-ne-intereseaza-46861-1.jpg

Nicolae Ceaușescu este istorie, prezentul ne interesează. 

Săptămâna asta am fost cu podcastul meu la Scornicești, de unde am făcut o transmisie pe canalul meu de Youtube și-am văzut înc-o dată, practic, de unde a plecat Ceaușescu. Din 3 cămăruțe, 25 de metri pătrați toată casa… Ce-a făcut pentru țara asta și cât e de criticat! Față de derbedeii ăștia, care se dau cu facultăți pe-afară și costume și bășini, și harfe, care ne-au nenorocit! 

Vă zic de la ce-a pornit toată povestea asta. De ce m-apucă nervii și de ce-am mers până acolo și-am făcut chestia asta? Au apărut în București niște panouri cum că Nicolae Ceaușescu a scos niște case de la reabilitare la cutremur… Ce se-ntâmplă, deci? Oamenii încep să-nțeleagă. Ce? Că după treizeci și ceva de ani, ne-am întors nu înapoi, ci la și mai rău… Cu curentul, cu mâncarea, cu deplasările, cu absolut orice. Și-acum ei tot încearcă să nu se mai facă o comparație cu ce era pe timpul lui Ceaușescu și ce-i acum. Din ce punct de vedere e mai rău acum? Atunci măcar îți tăia gazul, băgai curent, acum îți taie și curentul! 

Din partea mea, ce nu înțeleg acești derbedei care ne conduc e că Nicolae Ceaușescu este istorie, prezentul ne interesează. Începi tu acum cu pancarte prin oraș cu ce s-a întâmplat acum patruzeci de ani. Spune-mi ce faci tu acum! Asta mă interesează pe mine! Aia e istorie, gata, s-a terminat!

Detaliile deplasarii pot fi vazute in filmarile postate pe canalul de youtube Serghei Mizil

 

EDITORIAL

La ce ne sunt utili pensionarii?

La ce ne sunt utili pensionarii?

  Să se înghesuie la casierie pentru a plăti facturile la cablu şi la curentul electric. Să se târască prin piaţă, de la o tarabă la alta, căutând cartofi ieftini. Să traverseze pe zebră fără să fie loviţi de vreo maşină, trăgând căruţul cu ceapă şi cartofi. Să îndure, muţi, reproşurilor copiilor pentru ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
08:46
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou