BREAKING NEWS: Un nou atac armat la Paris: O polițistă moartă și mai multe locuri de cult musulmane, vizate de atacuri cu grenade

Mălina Andrei, 8 ianuarie 2015, Ora 12:21

  • print
  • |
un-nou-atac-armat-la-paris-o-politista-moarta-si-mai-multe-locuri-de-cult-musulmane-vizate-de-atacuri-cu-grenade-45075-1.jpg BREAKING NEWS

O moschee din vestul Parisului a fost atacată cu grenade, joi, la puțin timp după ce o explozie s-a produs lângă o altă moschee din Villefranche-sur-Saône.

Mai multe grenade au fost aruncate în curtea unei moschei din Le Mains. Una dintre grenade a explodat, însă nu au fost raportate victime.

Poliția a securizat zona, dar nicio persoană nu a fost reținută.

Mai multe locuri de cult musulmane au fost ţinta unor atacuri începând de miercuri seara, în Franţa, au anunţat joi surse judiciare, citate de AFP.

Atentatul de miercuri de la Paris, în urma căruia şi-au pierdut viaţa 12 persoane, a fost foarte bine planificat şi realizat de militanţi bine instruiţi, spun experţii în combaterea terorismului.

"Au efectuat operaţiunea într-un mod foarte calm, controlat", a declarat Richard Clarke, fostul consilier pentru combaterea terorismului al Casei Albe şi, în prezent, consultant al ABC News, potrivit ziare.com.

"Ei par să fie displicinaţi în privinţa focurilor de armă, nu trag peste tot", a adăugat Clarke, menţionând că atacatorii păreau că ştiu exact ceea ce fac, totul fiind realizat ca o operaţiune militară.

Autorul incidentului armat care a vizat poliţişti municipali, joi dimineaţă, la sud de Paris, şi care s-a soldat cu doi răniţi, dintre care o poliţistă aflată în stare critică, a reuşit să fugă şi este dat în urmărire, a anunţat ministrul francez de Interne, Bernard Cazeneuve, citat de AFP.

 

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
10:09
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou