Macovei: Voi lucra și cu Ponta, și cu PSD!

Cristian Blănuţă, 3 octombrie 2014, Ora 10:53

  • print
  • |
macovei-voi-lucra-si-cu-ponta-si-cu-psd-43722-1.jpg

Candidatul independent la prezidenţiale, Monica Macovei, a spus, în această dimineaţă, la RFI, că va colabora şi cu Ponta, şi cu PSD, dacă va ajunge la Cotroceni.

Fostul ministru al Justiţiei l-a acuzat de mai multe ori pe Ponta că ar fi corupt şi incompetent şi i-a solicitat demisia.

"Voi lucra şi cu Ponta, voi lucra şi cu PSD-ul şi voi aduna pe toată lumea la masă, toate partidele din Parlament şi voi spune: acesta e programul meu, asta aş vrea să faceţi",  a spus Monica Macovei, la RFI.
Macovei a mai spus că nu ar utiliza cuvântul coabitare, remarcând că experienţa unei coabitări în 2013 între preşedintele Băsescu şi Ponta a fost o catastrofă.


"Cuvântul coabitare eu nu-l voi folosi. Sună urât, nu-mi place şi avem experienţa unei coabitări în 2013 între preşedintele Băsescu şi Ponta, inclusiv pe justiţie, şi a fost o catastrofă. Eu aş spune: hai să lucrăm împreună!".

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
09:06
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou