Mesaj pentru tandemul Dragnea-Ghiță

Mălina Andrei, 26 octombrie 2014, Ora 11:09

  • print
  • |
mesaj-pentru-tandemul-dragnea-ghita-44054-1.jpg

PSD Dolj, condus de Claudiu Manda și Lia Olguța Vasilescu, a trimis un mesaj cât se poate de ferm tandemului Dragnea- Ghiță.

Până când Victor Ponta nu va câştiga alegerile prezidenţiale, la nivelul organizaţiei judeţene Dolj a PSD nu se discută despre viitorul lider național al partidului.

„E libertatea de a comenta şi de a face diverse strategii într-o perspectivă când partidul nu va mai avea preşedinte. Şi eu pot discuta cu colegii mei, cu preşedintele Claudiu Manda (n.r. - preşedintele PSD Dolj): noi pe cine susţinem? Dar nu facem acum, că noi am decis la Orăştie - aşa să bătuse palma cu toţi liderii PSD, că până când Victor Ponta nu va fi preşedinte, noi nu slăbim motoarele şi nu facem nici un fel de dezbatere cu privire la următorul preşedinte şi echipa de conducere a partidului, decât numirea de prim-ministru pe care o va face Ponta înainte de depunerea jurământului la Cotroceni. În rest, eu sunt împotriva unor dezbateri de acest gen pentru că nu îmi plac bisericuţele în partid", a spus președintele executiv al PSD Dolj, deputatul Ion Calin, citat de presa locala, potrivit stiripesurse.

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
20:54
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou