Replica Elenei Udrea după anunțul lui Preda, de a o susține pe Macovei

Cristian Blănuţă, 4 octombrie 2014, Ora 10:47

  • print
  • |
replica-elenei-udrea-dupa-anuntul-lui-preda-de-a-o-sustine-pe-macovei-43742-1.jpg

Europarlamentarul Cristian Preda a declarat că va susține candidatura Monicăi Macovei la prezidențiale, iar răspunsul liderului PMP, Elena Udrea, nu a întârziat.

Udrea nu este surprinsă de decizia lui Preda, precizând că se aştepta ca acesta să întoarcă spatele partidului, după ce scopul său de a ajunge la Bruxelles a fost atins, scrie psnews.ro.

Șefa PMP îi reaminteşte lui Preda că fără sprijinul său nu ar fi ajuns în Parlamentul European.

„Nu mă surprinde alegerea făcută de Cristian Preda, mă aşteptam să întoarcă spatele partidului imediat ce va ajunge europarlamentar. Gestul lui arată că o diplomă nu oferă garanţia caracterului cuiva. În această categorie intră şi domnul Preda, care nu ar mai fi ajuns în Parlamentul European şi nu ar fi fost astăzi remunerat cu 8.000 de euro pe lună, fără sprijinul meu.

Niciun alt partid nu i-a mai oferit această oportunitate", a spus Udrea, pentru Adevărul.

Liderul PMP a ţinut să mai menţioneze că a insistat" ca Preda să ocupe primul loc pe lista PMP, deşi meritau şi alţii din partid să se bucure de acest privilegiu. „Am insistat ca el să fie primul pe listă, chiar dacă erau şi alţi colegi care ar fi meritat acel post, cel puţin în aceeaşi măsură: Daniel Funeriu, Toader Paleologu sau Teodor Baconschi. Am făcut-o pentru că îi promisesem cu mult timp înainte, iar eu sunt un om de cuvânt.

Am înţeles de mult că onoarea, curajul, asumarea, loialitatea sunt greu de găsit în politică", a mai spus Elena Udrea.

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
07:09
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou