Turcescu: Ponta fuge ca dracu de tămâie de încă o dezbatere cu Iohannis

Mălina Andrei, 13 noiembrie 2014, Ora 11:18

  • print
  • |
turcescu-ponta-fuge-ca-dracu-de-tamaie-de-inca-o-dezbatere-cu-iohannis-44306-1.jpg

Robert Turcescu a postat pe blogul personal un text în care spune că Iohannis ar trebui să participe și la confruntarea de la Antena 3, din această seară, afirmând că "adevăratele victorii se obțin în deplasare și crede că Antena 3 nu l-ar mai primi pe Klaus Iohannis la dezbatere deoarece Ponta s-ar teme de încă o dezbatere cu acesta.

"Din punctul meu de vedere, Iohannis trebuia și încă trebuie să dea piept cu Ponta și la Antena 3. Nu doar pentru că victoriile cu adevărat memorabile sînt cele obținute în deplasare, dar mai ales pentru că vrea să ajungă președinte al României. Mi-e clar că nu vreau un președinte că Victor Ponta așa cum l-am văzut pe acest om comportindu-se în ultimii ani, dar îmi doresc cu ardoare un președinte care să nu se teamă de Antena 3, de Gadea și de alții că el. Pentru că Iohannis, dacă va ajunge președinte, ar putea în următorii ani să aibă de luat decizii mult mai grele decît aceea de a performa la o televiziune avînd o politică editorială ostilă. Din această perspectivă, a merge să-l înfrunți pe Ponta la Antenă 3, dacă vrei să fii președinte peste o țara care va avea de dus lupte grele pe frontul politicii externe, pe frontul unor mari amenințări economice și, poate, chiar pe fronturi propriu-zise, ar trebui să fie o bagatelă. La urmă urmelor, Gadea și ai lui nu se compară cu Puțin, spre exemplu, nici măcar la făcut șpagatul!", a scris Turcescu.

"Susțin în continuare că Iohannis trebuie să iasă rapid cu o declarație prin care să spună că acceptă confruntarea de la Antenă 3. Aș face pariu că Antena 3 va refuză spunînd că Gadea a apucat deja să-l invite pe premierul Italiei la emisiune și că a€œnu se face", mă-nțelegi, să-i dea flit când, de fapt, motivul real e că Ponta fuge că dracu€™ de tamîie de o nouă întîlnire televizată cu Iohannis", a explicat acesta.

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
13:36
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou