Bătălia amazoanelor pe MARȘ

Mirela Ene, 12 iulie 2023, Ora 13:47

  • print
  • |
batalia-amazoanelor-pe-mar-47958-1.jpg

Bătălia amazoanelor pe MARȘ - Anca Alexandrescu, Dana Budeanu și Denise Rifai se ceartă pe celebra replică

E show în toată regula în România! Jurnalista Anca Alexandrescu și creatoarea de modă Dana Budeanu s-au luat la harță și nu au folosit cuvinte deloc blânde. Totul a pornit de la scandalul azilelor groazei, în care Anca Alexandrescu  a atacat-o extrem de dur pe Gabriela Firea despre care a spus că e plină de ură și de intrigi.

Dacă atacul la Gabriela Firea a fost un subiect fierbinte pentru presă, Dana Budeanu a venit cu un mesaj tăios, după ce Anca Alexandrescu a folosit termenul marș. Budeanu a cerut public să nu îi mai fie folosite expresiile care au consacrat-o. În replică, Alexandrescu i-a transmis Danei Budeanu să revină la croitorie.

Și dacă scandalul dintre Budeanu și Alexandrescu nu era suficient de fierbinte, în scenă a plonjat și Denise Rifai, care a atenționat că expresia marș este un regionalism folosit în diverse zone ale României ca mod de a goni un câine.

 

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
16:56
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou