Ajutaţi-mă să arăt ce pot!

Ziarul Atac, 20 mai 2012, Ora 12:54

  • print
  • |
ajutati-ma-sa-arat-ce-pot-1.jpg

Mă numesc Mihai Căldăraru şi am 26 de ani. Am crescut în Centrul de plasament nr. 2, "Casa Speranţei" din sectorul 4 şi am terminat Şcoala de arte şi meserii nr. 2, secţia croitorie. Pasiunea mea este însă muzica populară. Îmi place foarte mult să cânt.

Până acum am participat la câteva spectacole organizate de primării sau diverse instituţii cu care colabora centrul de plasament. Cu ajutorul unor oameni cu suflet mare am reuşit să scot şi un CD. Toată lumea ştie că este foarte greu să te lansezi în muzică dacă nu ai bani şi relaţii. Eu nu am nici una, nici alta, însă iubesc din suflet muzica populară şi tot ce îmi doresc în viaţă este să cânt.

Dumnezeu m-a înzestrat cu o voce deosebită, dar mi-a dat greutăţi cam cât pentru trei vieţi. Probabil pe cei mai mulţi problemele i-ar fi doborât, dar am găsit undeva, în mine, tăria de a continua.
Încă de când eram de-o şchioapă au început necazurile pentru mine, am crescut mai mult prin case de copii, 18 ani bătuţi pe muchie, şi am fost dat afară atunci când aveam mai multă nevoie de sprijin, când aripile abia mi se deschideau.

Am fost lăsat într-o casă de copii încă din primul an de viaţă, dar a trebuit să părăsesc centrul şi nu a contat faptul că sufeream de epilepsie, o boală care mă macină, care mă chinuie zi de zi. Am fost, cum se spune, reintegrat în familie, dar am găsit o mamă bolnavă de hepatita C şi încă cinci fraţi. Casa lor este, mai bine spus, un demisol, plin de igrasie, şi sunt extrem de săraci.

Am trimis această scrisoare cu speranţa că oamenii sufletişti vor citi rândurile mele şi, poate, vor încerca să mă ajute. Îmi doresc să cânt undeva, pentru ca oamenii să mă poată asculta. Nu vreau decât o şansă pentru a demonstra ce pot.

Vă mulţumesc din toată inima pentru ajutor şi bunul Dumnezeu să vă dea întregii echipe multă, multă sănătate şi viaţă îndelugată!

Mihai Căldăraru,
Tel: 0724.713.999
Bucureşti

 

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
09:29
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou