Andrei Cristian are și el nevoie de ajutor!

Ziarul Atac, 12 mai 2014, Ora 00:00

  • print
  • |
andrei-cristian-are-si-el-nevoie-de-ajutor-40146-1.jpg

Andrei Cristian este tânăr, are 22 de ani, dar timpul, în cazul lui, nu prea mai are răbdare... de aceea are nevoie de ajutor!

În 2010, când încă nu împlinise 18 ani, a fost depistat cu leucemie acută limfoblastică; a început tratamentul chimioterapic la Centrul de Hematologie Fundeni, programul de inducţie, profilaxia determinărilor din sistemul nervos central şi consolidarea, urmând apoi tratamentul de întreţinere.

În tot acest timp şi-a continuat școala, reuşind să devină student la Finanţe Bănci în Craiova. Din păcate, în februarie 2014 a făcut recădere şi a fost nevoit să reînceapă tratamentul chimiterapic. Familia are mari probleme financiare, boala băiatului făcând ca toate resursele băneşti ale familiei să fie folosite pentru medicamente, alimente şi drumurile dese la Bucureşti pentru controlul băiatului (tatăl este pensioner, mama lucrează 2 ore pe zi, iar sora este la liceu). Părinţii nu au mai reuşit să plătească nici taxa de şcolarizare la facultate a băiatului, din lipsă de bani.

Acum Andrei Cristian este internat la Centrul de Hematologie Fundeni şi se lupta cu reacţiile adverse ale citostaticelor, urmând acum un tratament mult mai agresiv.

Va trebui să facă transplant, dar nimeni din familie nu este compatibil, aşa că s-a discutat în comisia de transplant găsirea unui donator compatibil.

Concret, acum, Andrei Cristian are nevoie de 2000 de lei pentru medicamentele pe care este nevoit zilnic să le cumpere şi fără de care nu poate supravieţui.

Contul unde se pot face donaţii este deschis pe numele Moldoveanu Andrei Cristian, la Raiffeisen Bank Motru.

Număr de cont : RO59 RZBR 0000 0600 1347 2437
Telefonul la care poate fi contactat este 0763.687.933
Vă mulţumim pentru susţinere, Doamne Ajută!

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
12:43
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou