Bună ziua tuturor şi bun să vă fie sufletul!

Ziarul Atac, 2 decembrie 2012, Ora 23:08

  • print
  • |
buna-ziua-tuturor-si-bun-sa-va-fie-sufletul-28188-1.png

Nici nu ştiu cum să încep. Mă numesc Sârbu Luminiţă, sunt din Giurgiu şi mama copilului Sârbu Ştefania, în vârstă de 1 an şi 6 luni.

Problema copilului meu începe de când a împlinit vârsta de 1 anişor. De atunci, soarele nu mai răsare şi în inima familiei noastre. A fost diagnosticată la începutul lunii iunie cu Hidrocefalie Secundară şi de acum, încă trei operaţii în decurs de 1 lună. După aceste intervenţii, în urma unui control RMN la cap şi coloană i s-a mai descoperit încă o problemă şi a mai fost diagnosticată cu Meduloblastom de Fosă Craniană şi operată din nou, undeva la sfârşitul lunii iulie.

Micuţa mea parcă s-a cufundat în lumea întunericului; un corp mic, fără prea multe arme de apărare, care suportă la trei săptămâni citostatice, peste citostatice, fiind internată în I.O.B. Ceea ce ne dorim eu şi soţul meu cel mai mult este să se facă puiul nostru bine şi să o vedem alergând şi jucându-se în lumea minunată a copilăriei!

Ne descurcăm foarte greu de când cu aceste probleme, spitalizare, medicamente, etc. Soţul lucrează doar el în familie, venitul lunar ajungând la suma de 700 lei, bani care trebuie să ne ajungă şi pentru chirie.

Vă rugăm să ne ajutaţi cu ce puteţi pentru copilul nostru!

Număr de telefon: 0768.668.259 - Sârbu Luminiţa. Număr de cont în lei deschis pe numele tatălui, Sârbu Marius, la Banca Transilvania: RO05BTRL01901201365500XX

Mulţumim!

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
21:46
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou