Casa de Avocatură Sfârâială şi Asociaţii îşi execută silit clienţii

Ziarul Atac, 31 iulie 2011, Ora 21:20

  • print
  • |
casa-de-avocatura-sfaraiala-si-asociatii-isi-executa-silit-clientii-1.jpg

Din dorinţa de a atenţiona şi pe alţii de neajunsurile căpătate odată cu decizia de a colabora cu Casa de Avocatură Sfârâială şi Asociaţii, intenţionez să mai public odată peripeţiile prin care trec "datorită" celor amintiţi mai sus.

Mărturisesc că mă simt de-a dreptul hărţuit de tactica agresivă pe care au aplicat-o asupra mea cei de la "Sfârâială şi Asociaţii", care mi-au intentat zeci de procese, pentru executarea silită a unor contracte de asistenţă juridică, unele dintre ele chiar falsuri întocmite de ei, şi mi-au blocat toate conturile bancare.

De notat că, din cele 38 de procese, ce au avut ca "obiectiv" revendicarea unor proprietăţi pentru care am încheiat contracte de asistenţă juridică cu "Sfârâială şi Asociaţii", avocaţii nu au câştigat nici unul.

Împreună cu executorii judecătoreşti Culea şi Dumitrache, cu care au mânărit şi Hotelul Astoria din Bucureşti, avocaţii lui Sfârâială m-au executat, ilegal, cu suma de 455.106 RON, deşi există o hotărâre definitivă şi irevocabilă, din care rezultă că nu am nicio creanţă certă, lichidă şi exigibilă faţă de ei. Aceşti avocaţi şi executori judecătoreşti continuă să mă hărţuiască, din dorinţa de a mă stoarce de bani.

Un număr de 26 de instanţe judecătoreşti le-au respins cererile de executare silită şi plângerile penale. Totuşi, după ce au ticluit alte două contracte de asistenţă juridică, ambele false, folosind semnătura mea prin autocopiere, au obţinut, de la un aşa-zis "Tribunal Arbitral" format tocmai din cei trei avocaţi cărora le-am făcut plângere penală pentru că au falsificat contractele de consultanţă, condamnarea mea la plata a 100.000 de euro, plus TVA.

Mai mult, la data de 8 iunie 2011 am primit de la executorul Dorina Gonţ un comunicat pentru poprire bancară, în sumă de 253.000 de euro, plus 27.947,26 lei, în legătură cu un contract din 2004, pentru care am mai fost executat odată, de Biroul Executorului Judecătoresc Bogdan Dumitrache".

Reprezentanţii casei de avocatură Sfârâială şi Asociaţii refuză să comenteze pentru presă litigiul în cauză, precizând că relaţiile contractuale sunt confidenţiale. De ce recurg la astfel de tertipuri? Ascund vinovăţia în spatele tăcerii!

Sufocat de avocaţi şi executori judecătoreşti, am formulat o plângere penală împotriva tuturor acestora. Dosarul se află în lucru la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti. Persoanele vizate în plângerea penală sunt: avocata Ioana Sfârâială, acuzată de fals, uz de fals şi înşelăciune, arbitrul unic ad-hoc Ina Moscalu, acuzată de complicitate şi de nerespectarea hotărârilor definitive ale Tribunalului Bucureşti, precum şi executorii judecătoreşti Dorina Gonţ şi Bogdan Dumitrache, pentru abuz în serviciu.

Sper ca demersul meu să pună capăt maratonului judiciar de peste 100 de procese pe care SCPA Sfârâială şi Asociaţii mi le-au intentat fără motiv. Totodată, sper ca instituţiile statului să nu treacă cu vederea abuzurile executorilor judecătoreşti.

Cu stimă,
Ion Brătianu

 

 

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
05:37
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou