Către CEDO!

Ziarul Atac, 12 februarie 2012, Ora 18:20

  • print
  • |
catre-cedo-1.jpg

Subsemnatul Dunei Adrian,  domiciliat în oraşul Oţelu - Roşu, jud. Caraş - Severin , vin în atenţia d-voastră în calitate de recurent - petent pentru Fond - în proces cu Primăria oraşului Oţelu - Roşu, în calitate de intimat pentru Recurs - plângere împotriva rezoluţiilor sau ordonanţelor procurorului de netrimitere în judecată (art. 278 ind. 1 c . p. p.), la care mă constitui parte civilă în proces în contradictoriu cu pârât instituţia Primăria oraşului Oţelu - Roşu prin primar Iancu Simion Şimi şi viceprimar Enache Dragoş în calitate de manager, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor prevăzute de art. 193 C. p. atr. 205 C. p. şi art . 206 C. p. cu aplic. art. 33 lit. a C.p. privind pe A. N. cercetaţi.

Precizez că prin rezoluţia din data de 19 mai 2009 s-a confirmat începerea urmăririi penale a Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeş faţă A.N., sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninţare, insultă şi calomnie. Apreciez totodată că au fost săvârşite fapte de natură penală, rugând totodată ca organele de urmărire penală din cadrul instanţei de Fond a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, într-unul din modurile reglementate de art. 222 - 223 C. proc. pen., a se efectua în continuare acte de cercetare penală, indiferent de natura faptei ori calitatea făptuitorului.

Cer să fie audiat la testul poligraf numitul Suciu Ponetchi Lucian Ioan, funcţionar public, în calitate de secretar - jurist al instituţiei Primăriei oraşului Oţelu - Roşu, cu referire la propunerea domniei sale, reproşându-mi verbal că dacă îmi voi retrage reclamaţiile mele de la Poliţia Oţelu - Roşu îmi va da haine şi îmi va plăti curentul pe două luni de zile, simţindu-mă jenat; consider totodată că nu am ajuns la mila lui, deoarece nu mă consider aurolac - copilul străzii.

Din cuprinsul plângerilor mele, formulate împotriva rezoluţiei sau ordonanţei procurorului, înregistrate la Parchetul de pe lângă Judecătoria Caransebeş în data de 25 martie 2011, 1 aprilie 2011, 5 aprilie 2011, 7 aprilie 2011, rezultă faptul că sunt nemulţumit de soluţia adoptată în speţă, pentru că din cauza mesajelor triviale jignitoare la adresa mea, transmise de pe e-mailul instituţiei Primăriei oraşului Oţelu - Roşu la data de 13 martie 2009, mă simt lezat, întrucât mi-a fost lezată demnitatea.

N-aş vrea să cred totuşi faptul că am pierdut cu dreptatea mea pe drumul justiţiei, după o perioadă de circa 3 ani de zile, şi nu pot să cred că Justiţia din România este legată la ochi, fiind dirijată la comandă politică.

Privind nemulţumirile mele legate de hotărârile judecătoreşti pronunţate prin sentinţa penală de către instanţa de Fond a Tribunalului Caraş - Severin, solicit în scris a fi valorificate recursul în cadrul căilor de atac de către Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, prevăzute de lege, având în vedere că hotărârile judecătoreşti pot fi desfiinţate sau modificate numai în căile de atac prevăzute de lege şi exercitate conform dispoziţiilor legale privind rejudecarea sau repunerea pe rol a dosarului, în cadrul instanţei Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, privind recursul.

În speranţa că cererea acţiunii mele privind plângerea formulată şi înaintată către Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie va fi soluţionată favorabil,

Vă mulţumesc anticipat!

Cu consideraţie,

Adrian Dunei

 

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
22:56
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou