Către toate forurile abilitate din ţară!

Ziarul Atac, 5 februarie 2012, Ora 16:54

  • print
  • |
catre-toate-forurile-abilitate-din-tara-1.jpg

Subsemnata Tomoiagă Floare, domiciliată în Vişeu de Sus, judeţul Maramureş, în calitate de parte vătămată - creditoare, înţeleg să formulez următoarea plângere la neexecutarea silită a debitorului Papp Ernest de către executorul judecătoresc Amisculesei Cătălin-Bej, Vişeu de Sus:
Deoarece executorul judecătoresc Bej-Amisculesei Cătălin îşi are biroul şi atribuţiile de serviciu în raza de pe lângă judecătoria Vişeu de Sus, camera executorilor judecătoreşti Cluj, prin nenumărate adrese oficiale, m-a îndrumat să mă adresez instanţei de executare - Vişeu de Sus, pentru neexecutarea silită a debitorului Papp Ernest şi pentru faptul că din 2009 şi până azi nu a recuperat obligaţia pecuniară de la debitorul Papp Ernest, deşi are bunuri mobile, imobile şi venituri în mii de euro lunar, din activităţi desfăşurate cu contract de muncă în Germania, începând din 2007 şi până în 2011.

Executorul judecătoresc Amisculesei Cătălin nu a luat nicio măsură reală şi legală pentru recuperarea sumei integrale de la debitor, la care a fost obligat debitorul Papp Ernest prin sentinţa penală 186/2008, definitivă şi investită cu titlu executoriu, pentru prejudiciul grav de invaliditate permanentă cauzat prin vătămare corporală gravă (tentativa de omor).

Primăria Vişeu de Sus a transmis acte false, cu informaţii necorespunzătoare adevărului, privind bunurile mobile şi imobile ale debitorului Papp Ernest, cu înţelegerea făcută cu executorul judecătoresc Amisculesei Cătălin şi soţia debitorului, Papp Elisabeta, care lucrează ca secretară la primăria Vişeu de Sus. Este dovedit totul prin sentinţa penală 304/2011 dată în dosarul penal 1581/33/2011.

Declaraţiile false făcute, olograf, la executorul judecătoresc, de către debitorul Papp Ernest şi soţia acestuia, în sensul că ,,nu au bunuri mobile şi nici imobile şi nici venituri în euro din activităţi desfăşurate cu contract de muncă în Germania", cu înţelegerea făcută cu executorul judecătoresc au creat o falsă stare de insolvabilitate a debitorului, dar în realitate este proprietar de drept prin act de vânzare-cumpărare asupra apartamentului de domiciliu - nr.11 - încă din 1993, împreună cu soţia lui.

Cu toate aceste acte doveditoare, depuse la dosarul execuţional, de către subsemnata, prin eforturile făcute în exclusivitate de către subsemnata, prin mai multe plângeri făcute la organele abilitate şi prin mai multe demersuri prin avocat ales, executorul judecătoresc nu a făcut demersurile legale şi nici nu a întreprins vreo măsură pentru recuperarea obligaţiei pecuniare, la care a fost obligat inculpatul.

Dimpotrivă, executorul judecătoresc şi-a permis să facă o înţelegere cu debitorul, fără să mă consulte şi pe mine în calitate de creditoare - parte vătămată şi au hotărât să plătească debitorul Papp Ernest lunar sau din când în când câte 100 lei, repet, fără acordul meu, fiind în bătaie de joc, ştiindu-se apăraţi şi favorizaţi de magistraţii de la judecătoria Vişeu de Sus şi nu numai, care au fost complici tot timpul la tergiversare şi muşamalizare.

Solicit amendarea judiciară conform codului civil, atât a executorului judecătoresc, cât şi a Primăriei Vişeu de Sus, cât şi a debitorului Papp Ernest şi a soţiei sale, Papp Elisabeta, pentru transmiterea de date şi informaţii necorespunzătoare adevărului către Bej-Amisculesei Cătălin, şi a acestuia pentru neluarea nici unei măsuri legale ce se impune pentru transmiterea de date şi informaţii necorespunzătoare adevărului, aducându-mi prejudicii grave şi daune-interese, din iunie 2009 şi până în ianuarie 2012, amendarea primăriei Vişeu de Sus şi pentru faptul că nu mi-au comunicat şi mie datele solicitate privind bunurile mobile şi imobile ale debitorului Papp Ernest, subsemnata solicitând în calitate de creditoare, cu dreptul de-a urmări bunurile şi veniturile debitorului.

Solicit să se ia măsuri împotriva tuturor celor care au încălcat legea, prejudiciindu-mă în drepturile mele legitime şi să dispună executorului judecătoresc Amisculesei Cătălin, în raza căruia este cauza, să îndeplinească de urgenţă sarcina de executare silită a debitorului, fiind retribuit în acest sens.

Solicit investigaţii şi cercetări privind contestaţia la neexecutarea obligaţiei pecuniare de către executorul judecătoresc!

Vă mulţumesc!
Tomoiagă Floare (creditoare - parte vătămată)

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
08:42
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou