Caz disperat în Copşa Mică

Ziarul Atac, 25 martie 2012, Ora 19:37

  • print
  • |
caz-disperat-in-copsa-mica-1.jpg

Bună ziua!

Vă doreşte Strîmbu Liliana din Copşa Mică. Sunt o mamă cu patru copii în plasament familial: două fete şi doi băieţi cu vârste cuprinse între 11, 13,16 şi 19 ani. Toţi sunt la şcoală. Cei mici sunt bolnavi, au diagnosticul deficit statural sever, hipotrofie ponderală, anemie carenţială, hipocanodism. Aceşti copii sunt foarte slabi, nu cresc şi nu se dezvoltă. Ei fac un tratament foarte scump cu omnitrope (4350 lei lunar) dacă ar fi să-l plătim, dar este gratuit şi au nevoie de un regim de viaţă special şi de o alimentaţie foarte bună.

Eu sunt pensionată pe caz de boală şi am o pensie lunară de 364 lei, alocaţia de plasament este de 291 lei pentru cei trei copii. Cu aceşti bani nu mai fac faţă de mult greutăţilor pe care le întâmpinăm zi de zi.

Locuim într-o cameră de 40 metri pătraţi. Avem apă, dar gazele ne sunt tăiate că nu le-am plătit, baie nu avem. Tânjim la gândul că cineva cu suflet bun ne va ajuta. Stau de vorbă cu aceşti copii nevinovaţi şi mă întreabă de ce nu putem să trăim şi noi liniştiţi, fără frica zilei de mâine.

La câte persoane am apelat, nu am găsit persoana potrivită să ne acorde sprijinul necesar ca să le ofer copiilor bucuria de a trăi liniştiţi, fără frică. Din acest motiv am apelat la bunăvoinţă dumneavoastră. În speranţa că veţi citi acest mesaj şi totodată un strigăt de ajutor al unei familii. De a ne salva de la un dezastru.

Vă mulţumim şi aşteptăm un ajutor cât de mic.

Cu stimă şi profund respect,
Strîmbu Liliana din Copşa Mică (tel: 0746.494.199)

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
09:35
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou