Clan mafiot la Universitatea din Craiova I

Ziarul Atac, 26 iunie 2011, Ora 21:49

  • print
  • |
clan-mafiot-la-universitatea-din-craiova-i-1.jpg

Cine sunt eu? Cine este Anton Hadar? Cine este Ioana Mihăilă? Cine este Popescu Dan? Cine este Robert Berezovski? Cine este Daniel Funeriu?

Anton Hadar este lider de sindicat care, la data de 9 febr. 2011 la colegiul de onoare al MECTS şi-a dovedit servilismul, slugărnicia faţă de clanul lui Ioana Mihăilă, care nu m-a reprezentat şi nici nu mă poate reprezenta atât timp cât interesele sale personale sunt mai presus de lege. Zelul cu care acest cetăţean apără un clan mafiot şi repetarea obsesivă a ceea ce spunea Ioana Mihăilă, arată fără echivoc că anumiţi lideri sunt clone imperfecte ale foştilor secretari ai PCR sau chiar foştii secretari de atunci.
Ioana Mihăilă este director al Direcţiei Juridic şi Control MECTS, o femeie mică pe un post mare care a susţinut şi încurajat acţiunile criminale ale cuplului Ion Vladimirescu - Popescu Dan din Universitatea din Craiova.

Robert Berezovski este directorul direcţiei de control care este clona lui Ioana Mihăilă pentru că acelaşi servilism faţă de clanul lui Popescu Dan îi leagă şi îi animă în tot ceea ce fac. Două răspunsuri poştale sub semnătura lui Berezovski arată unde am ajuns şi de cine suntem conduşi.

Cine sunt eu?

Numele meu este Cârstea Ion. O căutare pe Internet arată sute de citaţii în baze de date ştiinţifice, autor a peste 150 de lucrări, bursier Fulbright, bursier NATO, profesor invitat în străinătate ş.a.
Important este recordul meu absolut: sunt unicul profesor din România căruia clanul mafiot al lui Ion Vladimirescu (rector la Universitatea din Craiova) - Popescu Dan (prorector) şi Ioana Mihăilă (director al Direcţiei Juridic şi Control în Ministerul Educaţiei) în data de 8 dec. 2010 mi-a desfăcut contractul de muncă, pentru că am refuzat să execut un ordin nelegal: să predau în limba engleză, în condiţiile în care existau posturi vacante în limba română, inclusiv posturi cu discipline pe care m-am titularizat prin concurs.


Prin lege nu am voie să predau în limba engleză:
• nu am susţinut niciodată un test Toefl;
• nu am susţinut niciodată un interviu pentru evaluarea competenţelor în limba engleză;
• nu am fost atestat vreodată şi deci nu deţin un atestat pentru predarea în limba engleză;
• nu am terminat o facultate cu predarea în limba engleză.

În fapt:

În statul de funcţiuni pentru anul universitar 2010/2011 al facultăţii de automatică din Craiova, la catedra de ingineria calculatoarelor sunt 50% posturi vacante, majoritatea în limba română, dar eu nu am fost lăsat să predau în limba română. Dacă aş fi acceptat predarea în limba engleză, aş fi fost declarat incompetent şi aş fi fost dat afară.

Toate demersurile către conducere, către minister au fost blocate de directoarea Ioana Mihăilă. Am sesizat pe 12 apr. 2011 pe d-l ministru Daniel Funeriu. Niciun răspuns până la această dată.

Pe data de 9 febr. 2011 am fost apărat de Anton Hadar - lider sindicat Alma Mater. Solicit tuturor televiziunilor să nu mai dea pe post pe un asemenea cetăţean pentru că interesele lui personale sunt mai presus de lege. Este un farsor, un mincinos care una spune la televiziune, alta când nu este la televiziune.

Altă cetăţeană, director în MECTS, Ioana Mihăilă, care nu mă cunoaşte, afirmă cu tărie că eu am competenţe lingvistice deosebite în lima engleză. Consider că şi-a greşit cariera, ea are valeităţi de vrăjitoare, visează aiureli şi apoi crede că sunt realităţi.

Cuplul Anton Hadar - lider Alma Mater, Ioana Mihăilă - director Direcţia Juridic şi Contencios Administrativ, Robert Berezovski - director al corpului de control din ministerul educaţiei formează un grup organizat pentru deturnări de fonduri bugetare, pentru promovări frauduloase, pentru exterminarea fizică a celor care ating interesele clanului pe care îl coordonează şi protejează în faţa legii. Pe data de 9 febr. 2011 la colegiul central de onoare al MECTS s-a judecat contestaţia mea în care deşi nu sunt membru de sindicat, fiind scos forţat de un alt lider local Bâzdoacă Nicu, a apărut ca apărător Anton Hadar. Slugărnicia acestuia faţă de clanul lui Ioana Mihăilă este greu de descris în cuvinte.

Acest Anton Hadar care apare pe toate posturile de televiziune erijându-se în apărător al profesorilor este de plâns. Rar mi-a fost să văd o slugă mai aplecată decât acest cetăţean care repetă ca un papagal ce spunea Ioana Mihăilă, fără să fi citit contestaţia mea însoţită de peste 50 de documente. Pleacă domnule Hadar din sindicat şi din ţara asta pentru că faci de ruşine calitatea de lider de sindicat şi nu numai. Un om cu comportamentul de care ai dat dovadă în şedinţa din 9 febr. 2011 nu poate fi un profesor valoros indiferent de ce realizări înşiră pentru că valoarea unui om mai presus de toate constă în caracterul său, în verticalitatea sa şi nu în comedia de prost gust la care participi prin emisiuni televizate.

Atât timp cât ştii legile ţării sau le ştii şi le încalci (ceea ce este şi mai grav), nu mă reprezinţi şi nu ai ce căuta pe un post de televiziune d-le Anton Hadar. Anton Hadar se uita ca un căţeluş dresat la Ioana Mihăilă, îi înghiţea inepţiile şi aiurelile transformând o şedinţă care trebuia să fie conformă legii într-o comedie degenerată, fără reguli, cu regizori fără şcoală.

Robert Berezovski - director al Corpului de Control al MECTS, prin adresa 19364 din 6 ian. 2011 la sesizarea mea că am predat la cumul în anul 2008/2009 un post în română, deşi era cu predare în limba engleză, scrie negru pe alb că în anul 2008:
„ nu au fost repectate prevederile art. 154 alin 5 din legea 84/1995, respectiv art. 55 al. 9 din legea 128/1997 ...".
Şi ce vrea d-l Berezovski? Să încalc în continuare legea în 2010/2011 acceptând norma de bază cu predare în engleză. Nu ştie acest cetăţean că norma de bază este ca urmare a titularizării prin concurs.

La sesizarea mea adresată ministrului Daniel Funeriu privind abuzurile numitei Ioana Mihăilă că nu a soluţionat contestaţia mea referitoare la nerespectarea celor două hotărâri judecătoreşti de către clanul mafiot al lui Popescu Dan, prin adresa 16484/03.06.2011 d-l Berezovski emite cu înţelepciune această frază: „Instanţa de judecată se va pronunţa asupra cererii de chemare în judecată, urmând ca părţile litigante să respecte deciziile luate de puterea judecătorească".

Cu alte cuvinte, în înţelepciunea sa, dl. Berezovski, pentru faptul că am sesizat corpul de control că un clan mafiot de la Universitatea din Craiova nu respectă două hotărâri judecătoreşti îmi recomandă să aştept ca justiţia să rezove contestaţia mea ca să am o altă sentinţă judecătorească pe care o va respecta ca pe primele două în cazul în care îi este favorabilă.

Cine sunt eu? Un om care a muncit o viaţă şi nu a acceptat lingăii, pupincuriştii şi impostorii. Am fost bursier Fulbright în SUA - 6 luni, am fost bursier Nato 4 luni în Italia şi 9 luni în Portugalia, am fost invitat 2 luni ca membru în echipa de cercetare în Italia şi am ajuns să fiu călcat de impostori sau mafioţi ca Ioana Mihăilă, Anton Hadar, Popescu Dan, Ion Vladimirescu, Sandu Alexandra - soţia fostului general SRI ş.a.

Revin cu noi acuze asupra acestor structuri mârşave!

Cu stimă,
Ion Cârstea

 

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
05:30
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou