Clan mafiot la Universitatea din Craiova III

Ziarul Atac, 10 iulie 2011, Ora 17:23

  • print
  • |
clan-mafiot-la-universitatea-din-craiova-iii-1.jpg

Dragi prieteni,

Ca o ultimă dovadă a tuturor demersurilor făcute pentru a-mi găsi dreptatea în urma lucrărilor murdare ale celor cu care m-am confruntat, vă transmit memoriul adresat ministrului Daniel Funeriu.


DOMNULUI MINISTRU DANIEL FUNERIU

CĂTRE
COLEGIUL CENTRAL DE DISCIPLINĂ AL MINISTERULUI EDUCAŢIEI, CERCETĂRII, TINERETULUI ŞI SPORTULUI

CĂTRE
COMISIA DE ETICĂ ŞI DISCRIMINARE A MECTS

Subsemnatul s.l. dr. ing. mat. Cârstea Ion cu domiciliul în Craiova, (...) judeţul Dolj, cadru didactic la Universitatea din Craiova, Facultatea de Automatică, Calculatoare şi Electronică, catedra de ingineria calculatoarelor şi comunicaţiilor, solicit

CERCETAREA DISCIPLINARĂ

a numitei IOANA MIHĂILĂ, preşedintă a Colegiului Central de Onoare (Colegiu) al MECTS, şi a cetăţenei Eugenia Cristina POMAGĂ pentru abuz în serviciu contra intereselor persoanelor, neglijenţă în serviciu în formă agravată în dosarul nr. 11/2011 al Colegiului Central de Onoare al MECTS, asociere la acţiunile unui grup mafiot de la Universitatea din Craiova, grup coordonat de Ion Vladimirescu (rector) şi Popescu Dan (prorector), care a avut scop eliminarea fizică a subsemnatului. Solicit extinderea cercetării disciplinare şi asupra acelor membrii ai Colegiului de Onoare care au participat la şedinţa din 9 febr. 2011.

ÎN FAPT ŞI ÎN DREPT
Un grup cu structură mafiotă din Universitatea din Craiova, grup coordonat de rector Ion Vladimirescu şi prorector Popescu Dan şi susţinut de persoane din cadrul MECTS, sub un pretext nelegal au dispus să-mi desfacă contractul de muncă din cauza opiniilor mele privind impostura şi corupţia din Universitatea din Craiova.
În conformitate cu legea 128/1997, completată şi modificată, am depus în termen legal contestaţie la o decizie aberantă şi nelegală. La data de 14 dec. 2010 am depus contestaţie la Colegiul Central de Onoare al Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului înregistrată cu nr. 19.593 din 14 dec. 2010.

Dovedind rea credinţă şi abuz în serviciu, preşedinta Colegiului Central de Onoare, pe nume Ioana MIHĂILĂ, nu a vrut să soluţioneze contestaţia mea în termenul legal de 20 de zile, conform legii 128/1997 art. 122, eu fiind condamnat la moarte prin înfometare, întrucât din data de 1 oct. 2010 nu mai primesc salariul.

La data de 9 febr. 2011 am fost citat la Colegiul Central de Onoare şi, deşi trebuia să primesc o hotărâre în termenul legal de 10 zile, conform Regulamentului de funcţionare al Colegiului Central de Onoare, până la această dată nu am primit hotărârea Colegiului.
În data de 8 aprilie 2011 am aflat cu stupoare că numita Ioana MIHĂILĂ a reţinut Hotărârea Colegiului în mod intenţionat, pentru a nu mă apăra în termen legal, în condiţiile în care nu am nicio sursă financiară pentru a asigura hrana mea şi a familiei mele.


Cetăţeana Ioana MIHĂILĂ a devenit avocatul clanului Ion Vladimirescu-Popescu Dan. Suntem, evident, într-un caz în care slugărnicia acestei doamne faţă de un clan mafiot atinge culmi: invocarea unei burse Fulbright ca o competenţă lingvistică, argument pe care nici Universitatea din Craiova, prin marii ei profesori de drept nu l-a invocat, este o mostră de incompetenţă legislativă a respectivei cetăţene. Ar fi bine să citească Constituţia şi legea 128/1997, care era în vigoare la data presupusei abateri, sau să fie pensionată, ca o măsură blândă pentru ceea ce a făcut în dosarul 11/2011.

Cetăţeana IOANA MIHĂILĂ, în calitate de preşedinte al Colegiului a dovedit neglijenţă în serviciu, cu consecinţe extrem de grave referitor la drepturile mele legale. S-a asociat la acţiunea clanului Ion Vladimirescu - Popescu Dan de a se împotrivi la punerea în execuţie a două hotărâri judecătoreşti definitive şi irevocabile pe care le-am anexat la sesizarea mea iniţială: hotărârea 1626 din dosarul 1437/CM/2003 şi hotărârea 1625 din dosar 1436/CM/2003. Nu a vrut să respecte legea 128/1997 art. 122 al. 4 şi nici ordinul nr. 3404 din 16 martie 2009 referitor la regulamentul de funcţionare al Colegiului de Onoare referitor la termenele legale de soluţionare a sesizării mele, urmărind în mod intenţionat tergiversarea soluţionării cauzei, ştiind că nu am din ce trăi. Prin aceste fapte a atentat la securitatea sănătăţii şi vieţii mele, dorinţă manifestată plenar în şedinţa Colegiului din 9 febr. 2011. Nu a consemnat în procesul verbal de şedinţă al Colegiului din 9 febr. 2011 susţinerile mele verbale, dar şi scrise, ascunzând fapte relevante faţă de cei câţiva membri ai Colegiului. A refuzat dreptul meu la apărare, motivând că deja dânsa şi membrii Colegiului au o părere formată şi că eu trebuia să fiu dat afară de când am vorbit de rău prin presă despre clanul mafiot din Craiova. Are probleme grave cu cunoaşterea legislaţiei: nu cunoaşte legea 128/1997 art. 55 al. 9 şi nici Constituţia României art. 32 al. 2, care interzic ca eu să am o normă didactică cu predare în limba engleză.

Fabulează şi creează scenarii care sunt doar în mintea sa când susţine că o bursă Fulbright pe cercetare implică competenţe de limba engleză deosebite. Neştiinţa acestei doamne derivă din necunoaşterea situaţiei de fapt şi anume:
- nu mi s-a cerut nicio competenţă la dosarul concursului pentru bursa Fulbright;
- în aprecierea unei competenţe în limba engleză există trei niveluri: citit, scris şi vorbit şi nu este dânsa în măsură să facă aprecieri asupra gradului de îndeplinire a acestor niveluri de către subsemnatul;
- logica defectuoasă a acestei doamne derivă din faptul că nu ştie că o bursă nu este mai presus de prevederile legislaţiei româneşti;
Într-un exces de slugărnicie faţă de acţiunile criminale ale clanului Ion Vladimirescu - Popescu Dan, Ioana Mihăilă a refuzat să soluţioneze sesizarea mea în termenul legal de 20 de zile, aşa cum prevede legea 128/1997 art. 122 al. 4.
Servilismul cetăţenei Ioana Mihăilă faţă de clanul respectiv a atins maximul: a reţinut Hotărârea Colegiului, emisă, după spusele sale, pe 16.02.2011, în condiţiile în care regulamentul Colegiului o obligă să-mi transmită hotărârea Colegiului pentru a-mi exercita dreptul la contestaţie (art. 15 al. 1 al regulamentului).

Orbită de ură faţă de mine, pentru că i-am deranjat structurile mafiote din Universitatea din Craiova, cetăţeana Ioana Mihăilă nu a văzut că Ministerul Educaţiei a recunoscut în scris că favoriţii doamnei au încălcat legea 128/1997 art. 55 al. 9 în anul 2009, când am fost pus pe un post de cumul în care am predat în limba română un curs care trebuia predat în engleză, fapt realizat cu acordul şefului de catedră.
Cetăţeana Ioana Mihăilă fabulează, susţinând că eu am avut, în anii precedenţi, o normă cu structură din anul 2010/2011, pentru că:
- face o confuzie între norma didactică de bază şi un post la cumul;
- nu a văzut contractul individual de muncă al subsemnatului;
- foloseşte ca argumente aiurelile clanului Ion Vladimirescu care invocă articole din regulamentul intern despre consum de băuturi alcoolice, politică etc.

Nu cunoaşte ce înseamnă abatere disciplinară, ce înseamnă contract individual de muncă, ce înseamnă contract colectiv de muncă, ce înseamnă ordin legal al şefului etc. Nu ştie legislaţia muncii şi nici ce înseamnă dreptul la concediu de odihnă. Astfel, nu a văzut:
- norma mea didactică cu predare în limba engleză s-a stabilit pe 21 sept. 2010, când eram în concediu de odihnă, şi deci fără acordul meu (legea 128/1997, art. 79 al. 3)
- clanul Ion Vladimirescu a refuzat în scris să-mi transmită norma stabilită abuziv.

ION CÂRSTEA

 

 

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
06:07
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou