Dan Puric, falsuri şi tentative de înşelăciune

Ziarul Atac, 7 august 2011, Ora 23:40

  • print
  • |
dan-puric-falsuri-si-tentative-de-inselaciune-1.jpg

Stimată redacţie,

Deoarece tergiversarea cazului este evidentă, vă adresez această scrisoare pentru a atrage atenţia asupra lipsei de interes a Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti, cu privire la rezolvarea situaţiei în cauză.

Actorul Dan Puric, Editura "Compania Dan Puric" şi Linte Marius (alias Părintele Neofit) au săvârşit o serie de falsuri şi tentative de înşelăciune, astfel încât, în calitate de director al Editurii Themis Cart şi reprezentat de av. dr. Artin Sarchizian, am depus o plângere penală la Judecătoria Sectorului 2 în data de 8 iunie 2009.

Cursul evenimentelor

În anul 2008 actorul Dan Puric a publicat cartea "Cine suntem" la Editura Platytera, condusă de dl. Florin Caragiu, prieten cu Părintele Neofit, pe nume Linte Marius. Deaorece nu aveau pusă la punct o reţea de distribuţie în librăriile din ţară, autorul cărţii şi directorul Platytera cedează dreptul de distribuţie Editurii Themis Cart.

După o scurtă perioadă de timp, autorul cărţii înfiinţează Editura "Compania Dan Puric". Între timp însă, contractul Platytera cu Themis Cart încetează, ca urmare a încercării lui Dan Puric şi a reprezentanţilor acestuia de a vinde cartea "Cine suntem" în condiţii apreciate de aceasta ca fiind nepermise de lege. "Compania Dan Puric" emite o factură către Themis Cart în septembrie 2008, nerecunoscută ca fiind valabilă de reprezentanţii aesteia.

Din decembrie 2008 până în iunie 2009 pe rolul Judecătoriei Sectorului 6 din Bucureşti se afla dosarul prin care "Compania Dan Puric" încearcă să demonstreze existenţa unui raport contractual cu Themis Cart. Instanţa, constatând inexistenţa unui asemenea raport juridic pronunţă o hotărâre favorabilă Themis Cart.

Descoperindu-se la dosarul cauzei o serie de împuterniciri antedatate, încheiate între Linte Marius (Părintele Neofit), în calitate de "împuternicit", şi "Compania Dan Puric", respectiv Dan Puric, în calitate de "mandanţi" pe de altă parte, s-au depus plângeri penale împotriva celor trei subiecţi de drept: Dan Puric, "Compania Dan Puric" şi Linte Marius (Părintele Neofit). Deşi au trecut mai bine de doi ani de la depunerea plângerilor, surprinzător, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti, nu a întreprins nicio acţiune în legătură cu respectivele plângeri penale.

Interesante sunt "împuternicirile", deoarece Linte Marius (Părintele Neofit) apare identificat cu CI, seria......, nr....... emis în august 2008, cu toate că acestea erau "datate" cu câteva luni înaintea emiterii actului de identitate! Oare Părintele Neofit şi dl. Dan Puric au avut o revelaţie privitoare la seria şi nr.-ul pe care urma să le aibă cartea de identitate a lui Linte Marius?!

De precizat este faptul că Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti a dat o rezoluţie de neîncepere a urmăriri penale pe care o consider nefundamentată juridic. Rezoluţia de neîncepere a urmăriri penale se poate aplica doar în cazul lui Linte Marius (Părintele Neofit). Aşa cum am specificat şi mai sus, noi am depus trei plângeri penale, şi anume împotriva dlui. Dan Puric, a Editurii "Compania Dan Puric" şi a dlui. Linte Marius (Părintele Neofit). Prin urmare, dl. Dan Puric şi "Compania Dan Puric" se află încă sub cercetare penală întrucât cele trei cauze nu au fost conexate.

Cu stimă,
Florin Ciutacu

 

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
06:00
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou