Drama unui băieţel de 11 ani! Nu poate vorbi, dar râde NON STOP

Radu Tudor, 16 martie 2013, Ora 23:14

  • print
  • |
drama-unui-baietel-de-11-ani-nu-poate-vorbi-dar-rade-non-stop-29853-1.jpg

James Edgar este un băieţel de 11 ani din oraşul Caernarfon, Ţara Galilor. La orice oră din zi sau din noapte, el râde sau zâmbeşte.

Băieţelul suferă de sindromul Angelman, acesta fiind şi unul dintre motivele pentru care el este cu zâmbetul pe buze 24 de ore din 24. Sindromul Angelman este o boală neurologică foarte rară, care duce la probleme de învăţare, dificultate în a vorbi şi tulburări de somn. Bolnavii se entuziasmează foarte uşor şi zâmbesc încontinuu.

"James este un copil foarte vesel şi foarte iubitor, dar care are în permanenţă nevoie de ajutor fiindcă nu ştie ce e pericolul. Cu toate că pare că este fericit tot timpul, el are şi alte trăiri, alte emoţii, deşi nu poate să le arate", a explicat mama băieţelului, Rachel Martin.

Boala lui James a fost descoperită de medici când acesta avea un an şi jumătate. El nu poate vorbi, dar comunică cu apropiaţii prin intermediul unui iPad.

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
09:21
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou