Escrocheria de pe Okazii.ro

Ziarul Atac, 22 ianuarie 2012, Ora 21:47

  • print
  • |
escrocheria-de-pe-okazii-ro-1.jpg

Iată cum îşi bate joc Okazii.ro de clienţii săi!

De curând, câteva luni în urmă, Okazii.ro a schimbat modul de promovare a siteului, creând câteva opţiuni, printre care şi un grad pentru fiecare utilizator: Vânzător Premium, Vânzător Gold etc. Toate bune şi frumoase, însă pentru fiecare grad de utilizator trebuie să îndeplineşti nişte condiţii. Nu am specificat că, în funcţie de acest grad, produsele respectivului utilizator ajung primele pentru a fi vizualizate, deci, clar, un beneficiu pentru aceşti utilizatori.

Întâmplător, am sesizat că firma Fredo Pidjin, prin utilizatorul "pidjin" are gradul de Vânzător Premium, fără să îndeplinească măcar o condiţie din cele necesare pentru a deveni utilizator premium (le voi copia de pe siteul lor mai jos). În acest mod s-a creat un avantaj enorm, toate produsele fiind în top în căutări în defavoarea celorlalţi fraieri de pe Okazii.ro.

Bineînţeles că am sunat la Okazii.ro şi am reclamat problema, operatoarea a început să râdă zicând că Okazii.ro a făcut un acord cu respectivul! Am rămas fără cuvinte. Deci restul suntem doar fraieri care vindem pe Okazii.ro şi plătim aceşti şmecheri. Sper să vă intereseze acest subiect, eu îl voi posta pe toate blogurile, voi anunţa protecţia consumatorului şi toate ziarele din România.

Aveţi aici condiţiile Okazii.ro pentru a deveni utilizator Premium:

A. Ce sunt Vânzătorii Premium?

Facilitatea „Vânzători Premium" este o recunoaştere a calităţii serviciilor oferite de vânzătorii Okazii.ro. Emblema este cea care îi marchează în site pe acei vânzători cu activitate excelentă, acordându-le sprijinul şi recomandarea echipei. A fi Vânzător Premium este un punct important în cariera de vânzător Okazii.ro. Iar beneficiile pe care le vei avea în urma primirii acestui statut sunt semnificative.

B. Condiţii pentru a deveni Vânzător Premium

Pentru a deveni Vânzători Premium, utilizatorii Okazii.ro trebuie să îndeplinească următoarele condiţii: vechime de minim 12 luni de la data înregistrării pe site, până la data curentă; minim 100 de calificative unice; minim 98% calificative pozitive în ultimele 12 luni; minim 4,5 media calificativelor detaliate din ultimele 6 luni; minim 2000 de euro, valoarea tranzacţiilor din ultimele 12 luni; să fi aderat la programul Garanţia Okazii; să fi respectat Termenii şi Condiţiile de utilizare a Okazii.ro; să nu fi avut contul banat temporar sau suspendat pentru neplată în ultimele 3 luni; să aibă un număr maxim de calificative detaliate individuale astfel: 2 note de 1 stea; 5 note de 2 stele; 10 note de 3 stele în ultimele 3 luni.

Notă: Dacă după 2 luni de la data la care a devenit Vânzător Premium, un utilizator nu îndeplineşte toate condiţiile de mai sus, îi va fi retras acest statut.

C. De ce să fii Vânzător Premium?

Primeşti emblema pe paginile de listare, paginile de produs şi în pagina de profil. Clienţii tăi ştiu astfel că vor cumpăra de la cel mai bun; produsele tale vor fi mult mai vizibile în listări, prin metoda de sortare "Relevanţă"; ai suport prioritar din partea echipei Okazii.ro.

D. Cum poţi deveni Vânzător Premium?

Contul tău are cel puţin 60 de zile; ai vândut cel puţin 100 articole în ultimele 6 luni cu o valoare minimă de 2.000 EUR în aceeaşi perioadă; ai cel puțin 100 de calificative; primești în mod constant rating detaliat pozitiv de la cumpărătorii tăi; respecţi întotdeauna Termenii şi condiţiile Okazii.ro (excepţional, se acceptă un număr de max. 3 încălcări minore ale Regulamentului); îţi achiţi la timp facturile către Okazii.ro - suspendarea pentru neplată conduce automat la revocarea statutului de Vânzător Premium.

Pricop Ioan

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
23:03
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou