Inspectoarea ISJ Dolj, Moţăţeanu Mihaela, protejază plagiatorii

Ziarul Atac, 13 noiembrie 2011, Ora 19:57

  • print
  • |
inspectoarea-isj-dolj-motateanu-mihaela-protejaza-plagiatorii-1.jpg

MOŢĂŢEANU MIHAELA - INSPECTOAREA ISJ DOLJ , PROTEJEAZĂ CUIBUL DE PLAGIATORI AL CELEBREI PLAGIATOARE ADRIANA STĂNOI

Grupul Şcolar de Căi Ferate Craiova, sub oblăduirea plagiatoarei ADRIANA STĂNOI, care este directoare fără concurs, a devenit grupul cu toţi profesorii plagiatori de top. Acest cuib este protejat de inspectoarea generală MIHAELA MOŢĂŢEANU, care i-a acoperit şi încurajat pe plagiatori, iar oameni cinstiţi şi valoroşi au fost daţi afară din învăţământ. Oare în CV-ul doamnei MOŢĂŢEANU MIHAELA se află plagiate de care nimeni nu s-a ocupat? Ea este fata fostului profesor VRACIU (decan până în 1989) de la Facultatea de Matematică din Craiova şi este protejată atât timp cât tace la sesizările noastre, ba mai mult, a numit pe plagiatorul Mihai Ovidiu (peste 8 plagiate în anul 2010) director adjunct.

Noi, cadrele didactice din judeţul Dolj suntem şocate de degradarea morală a celor ce se numesc impropriu profesori. Ei ne fac de râs. Acest cuib de plagiatori copiază tot, din orice domeniu şi publică sub alt nume lucrări celebre, chiar luate din presa scrisă cum este ADRIANA STĂNOI, care a copiat în întregime un articol din Adevărul. Profesorul de sport PUIU OPRICĂ a devenit specialist în poluare electromagnetică, iar fosta inspectoare de specialitate, absolventă a facultăţii de mecanică, MARIANA NICULESCU, a devenit peste noapte specialistă tot în poluare electromagnetică. Părerea noastră este că acest grup este bântuit de poluare morală şi Ministerul ar trebui să facă o deratizare serioasă pentru că bacteria poluării atinge şi pe cei aparent sănătoşi.

Aceşti plagiatori au obţinut avantaje materiale şi funcţii importante, din care menţionăm câteva:
1. Adriana Stănoi şi Niculescu Mariana - gradaţii de merit în anul 2011
2. Adriana Stănoi - director cu delegaţie
3. Mihai Ovidiu - şef de catedră, director adjunct şi membru în Consiliul de administraţie
4. Pătraşcu Cristian, Puiu Oprică (fost director)- membri în Consiliul de administraţie
Halal profesori, halal şcoală, halal învăţământ, halal ISJ Dolj!

Prof. Niculescu Mariana a atins un record absolut cu care va intra în cartea recordurilor: a plagiat după un alt plagiat oferit de prietenii ei Pătrăşcu Cristian (profesor doctor) şi Puiu Oprică (profesor de sport).

Pentru conformitate vă prezentăm doar câteva cazuri atât de celebre în manifestările lor de plagiatori că nu avem cuvinte să le mai descriem. Au copiat lucrări complete, cu semne de punctuaţie şi le-au publicat fără bibliografie. În top este profesoraşul MIHAI OVIDIU care sfidează legile gravitaţiei: în loc să cadă la cantitatea de plagiat, el urcă ca un fulguşor spre înălţimea de "director" şi slugă a lui Adriana Stănoi.

1. Prof. Gr. I. Ing. MIHAI OVIDIU - şef de catedră, director adjunct şi membru în consiliul de administraţie. Este jenant să pui ca director acest plagiator celebru cu 8 lucrări pe care le-a plagiat într-un an. GRUPUL ŞCOLAR DE TRANSPORTURI CĂI FERATE, Str. Constantin BRÂNCUŞI nr. 15, CRAIOVA
Plagiat: (în totalitate) Lucrarea originală: STUDIUL PROCESELOR SEDIMENTARE DE PE LITORALUL SUDIC ROMÂNESC AL MĂRII NEGRE.
Autori: Gabriela MAXIMOV, Adrian STĂNICĂ, Sebastian DAN, Glicherie CARAIVAN
Apariţie: GEO_ECO_MARINA 14/2008- SUPLIMENT NR. 1, PG. 83-86
Plagiatul: PROCESELE SEDIMENTARE DE PE LITORALUL SUDIC ROMÂNESC AL MĂRII NEGRE.
Autor: Prof. Gr. I. Ing. Mihai OVIDIU
Apariţie: cartea MAREA NEAGRĂ, IZVOR DE VIAŢĂ. Editura Sitech, Craiova, 2010. ISBN 978-
606-11-0884-8, pg. 64-69. În ce constă plagiatul? Copiat rând cu rând, inclusiv bibliografia. Singura modificare: traducerea în engleză a unui ABSTRACT (tot plagiat)

2. Prof. Gr. I. Ing. ZINICA IACOV, GRUPUL ŞCOLAR DE TRANSPORTURI CĂI FERATE, Str. Constantin BRÂNCUŞI nr. 15, CRAIOVA
Plagiat: (în totalitate)
Lucrarea originală - rezumat teza de doctorat: ANALIZA DE SUBSIDENŢĂ ŞI EVOLUŢIA TECTONICĂ-TERMICĂ A DEPRESIUNII ISTRIA (MAREA NEAGRĂ). IMPLICAŢII ÎN GENERAREA HIDROCARBURILOR (rezumat)
Autor: Dorina TAMBREA
Conducător ştiinţific: DR. ŞERBAN VELICIU
Plagiatul: MAREA NEAGRĂ - ANALIZA DE SUBSIDENŢA ŞI EVOLUŢIA TECTONICĂ- TERMICĂ A DEPRESIUNII ISTRIA
Autor: Prof. Gr. I. Ing. Zinica IACOV
Apariţie: cartea MAREA NEAGRĂ IZVOR DE VIAŢĂ. Editura Sitech, Craiova, 2010.
ISBN978-606-11-0884-8, pg. 78-81. În ce constă plagiatul? Copiat rând cu rând, inclusiv bibliografia.
Singura modificare: traducerea în engleză a unui ABSTRACT (tot plagiat)

3. Director Prof. Gr. I . Ing. ADRIANA STĂNOI, GRUPUL ŞCOLAR DE TRANSPORTURI CĂI FERATE, Str. Constantin BRÂNCUŞI nr. 15, CRAIOVA
Plagiat: (în totalitate)
Lucrarea originală: " Educaţia pentru timpul liber"
Autor: prof. Mihaela Iuliana FLOARE
Şcoala clasele 1-I- VIII, sat. RACOVIŢA, judeţ SIBIU
Apariţie: 29.11.20072007, postat pe didactic. Ro - proiecte educaţionale
Plagiatul: "Educaţia pentru timpul liber". Fără BIBLIOGRAFIE
Autor: Prof. Gr. I. Ing. Adriana STĂNOI
Apariţie: Revistă Doljeană despre educaţie "EducaţiaPro", Nr. 1, Noiembrie 2010, cu acordul
ISJ DOLJ, Editura Sitech, Craiova, 2010, ISSN 2069-1939, pg. 9-10. În ce constă plagiatul? În copiat rând cu rând, fără bibliografie.

4. Culmea plagiatului: să faci plagiat după alt plagiat. Realizatoare: Prof. Gr. I. Ing. Mecanic MARIANA NICULESCU, GRUPUL ŞCOLAR DE TRANSPORTURI CĂI FERATE, Str. Constantin BRÂNCUŞI nr. 15, CRAIOVA, fostă inspectoare de specialitate la ISJ Dolj
Plagiat: Lucrarea "POLUAREA ELECTROMAGNETICĂ A MEDIULUI" este un plagiat notoriu realizat de profesorii plagiatori Pătraşcu Cristian şi Oprica Puiu de la acelaşi Grup şcolar, publicată în volumul "PĂDUREA, PĂMÂNTUL PLANETEI", editura INFO 2010. Este o lucrare fără bibliografie, copiată de cei doi plagiatori, în totalitate.

Cu stimă,
prof. Aurică Marotinescu

 

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
12:59
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou