JUSTIŢIA, CONSTITUŢIA ŞI CLANUL MAFIOT DIN UNIVERSITATEA CRAIOVEANĂ (I)

Ziarul Atac, 11 decembrie 2011, Ora 12:05

  • print
  • |
justitia-constitutia-si-clanul-mafiot-din-universitatea-craioveana-i-1.jpg

Un profesor de drept, în vârstă, care profesa şi avocatura, întâlnindu-mă pe culoarele instanţelor de judecată pentru a mă apăra la hărţuirea clanului mafiot al cuplului POPESCU DAN - SANDU ALEXANDRA din Universitatea din Craiova, îşi exprima regretul că Universitatea din Craiova a ajuns pe mâna unor mafioţi. Şi mai îmi spunea acelaşi profesor că nu trebuie să mă aştept ca justiţia să rezolve problema mea şi a oamenilor, întrucât nu a reuşit să-şi rezolve problemele interne. Nu l-am crezut, dar ulterior am ajuns la convingerea că a avut şi are dreptate. Sigur că pădure fără uscături nu există, dar când uscăturile năpădesc pădurea, atunci pădurea piere. Asta este justiţia de astăzi, însă sunt judecători care maschează neregulile pe care le fac alţii, ca VIJLOI DANIELA, care, fără nicio jenă, sfidează tot ce înseamnă lege, ce înseamnă dreptate, sfidează codul de deontologie profesională şi tot ce înseamnă OM.

Ziarul ATAC a publicat în numerele din 26 iunie 2011, 3 iulie 2011, 10 iulie 2011 şi 24 august 2011 sesizările mele privind acţiunile criminale ale clanului mafiot de la Universitatea din Craiova, clan coordonat de IOANA MIHĂILĂ, director în Ministerul Educaţiei (acum aciuită temporar pe la alt minister), iar local fiind coordonat de prorectorul POPESCU DAN. Reamintesc că pentru atitudinea mea privind fraude, impostură, măriri de salariu, promovări pe posturi inexistente a favoriţilor clanului, sub pretextul că nu-mi efectuez sarcinile didactice cu predarea în limba engleză şi pe un post pe care n-am dat concurs, în data de 8 decembrie 2010 clanul mafiot al cuplului ION VLADIMIRESCU (rector) şi POPESCU DAN (prorector) decide, printr-o comisie formată din indivizi ca Popescu Dan (prorector), Sandu Alexandra (şefa resurselor umane, soţia fostului general de securitate SANDU), Nicu Bâzdoacă (lider de sindicat), Lungu Marin (prodecan) şi Olteanu Edmond (secretar ştiinţific), slugi şi executanţi fideli ai ordinelor mafiote ale numitei IOANA MIHĂILĂ, să-mi desfacă disciplinar contractul de muncă sub un pretext nelegal: că nu efectuez sarcinile din postul 7 cu predare în limba engleză, adică un post nelegal (încalcă legea 128/1997, art. 55 al.9;, legea 84/1995 art.154,al. 4; Constituţia României art. 32 al. 2).

CARACATIŢA din JUSTIŢIE a început zvârcolirile. Nu ştie cum să apere clanul lui IOANA MIHĂILĂ. Dovezile sub formă de înscrisuri pun judecătorii într-o postură greu de definit, iar acatistele membrilor clanului nu-i ajută.

Stalinismul cred că a fost o perioadă dulce în istoria României, comparativ cu ce se întâmplă acum în instituţiile de învăţământ, unde clanuri bine organizate controlează salarii, promovări etc., iar când le atingi interesele caută să te elimine fizic. Clanul lui POPESCU DAN de la Universitatea din Craiova a mizat în acţiunile lui criminale pe caracatiţa din justiţie, pe acţiunile de obedienţă ale unor judecători ca GAVRILĂ MARIANA, VIJLOI DANIELA, VISOIU CLAUDIA (vezi ziarul ATAC din 24 aug. 2011) ş. a. Voi depune copii xerox după încheieri şi alte dovezi care dovedesc fără echivoc slugărnicia anumitor judecători.

CAZUL VIJLOI DANIELA- CURTEA DE APEL CRAIOVA TREBUIE ANALIZAT URGENT DE CĂTRE CSM

Dosarul 1368/53/2011 al Curţii de Apel Craiova cu pârât Colegiul Central de Onoare al MECTS care nu s-a prezentat la niciun termen de judecată, merită cea mai mare atenţie. În plimbările mele pe drumurile judecăţii pentru a mă apăra la acţiunile de hărţuire ale clanului nu am întâlnit un astfel de judecător obedient ca VIJLOI DANIELA. În Gazeta de Sud din 26 nov. 2005 (apărută pe INTERNET) se arată că această judecătoare a obţinut la concursul pentru postul de judecător media 6,61 adică neadmisă, iar după contestaţie a obţinut 7,90 şi aşa a ajuns judecătoare o femeie cu un comportament greu de catalogat în termeni juridici. Anexez copii xerox după Încheierile de şedinţă din 7.09. 2001, 28.09. 2011, 02.11.2011.

Judecători incompetenţi şi corupţi caută să dea o decizie favorabilă clanului, dar ce te faci când clanul întâi a întocmit raportul de cercetare şi după aceea a făcut cercetarea, când clanul m-a pus pe un post cu predare în limba engleză, iar Constituţia şi legile învăţământului îmi interzic predarea într-o limbă străină. Asta este problema judecătorilor obedienţi clanului.

Cum judecă această judecătoare este inadmisibil. Este judecătoarea care nu admite ca o parte, adică eu, să depună înscrisuri prin registratură între două termene de judecată, aşa cum am procedat, conform legii.

Va urma.

Ion Cârstea, Craiova

 

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
12:14
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou