Justitie made in Oltenita

Ziarul Atac, 9 mai 2011, Ora 00:22

  • print
  • |
justitie-made-in-oltenita-1.jpg

Sunt un cotribuabil roman, care in anul 2004 a cumparat un teren de la SC ELMONT SRL care la randul sau cumparase de la Primaria Municipiului Oltenita acest teren, tot in anul 2004.
De mentionat ca primaria a vandut acest teren avand toata documentatia cadastrala aprobata de catre OCPI Calarasi.
Eu am cumparat un teren intabulat si am fost asigurat prin contractul de vanzare – cumparare de evictiune cu privire la acest teren. Ca bun platitor de taxe si impozite locale, mi-am platit toate darile pana in prezent.
In primavara lui 2010 am constatat ca pe o bucata de teren au intrat cu utilajele cei de la TRANSDANUBE SA.
In urma reclamtiei mele la politie si-au retras utilajele, dar am fost instiintat ca si dumnealor sunt proprietari pe o bucata de teren.
A urmat un dialog intre mine, TRANSDANUBE si Primaria Oltenita. Cert este ca toata documentatia cadastrala care a dus la intabularea suprafetei de 5.552 mp de catre Primaria Municipiului Oltenita, conform OCPI Calarasi, este gresita si exista o suprapunere de teren de 1.430 mp.
Cu toate ca terenul este inca in posesia mea, intabularea din punctul meu de vedere este facuta inaintea lui TRANSDANUBE, am hotarat sa deschid un proces in justitie pentru a clarifica lucrurile.
Si aici apar adevaratele mele probleme. Pentru ca eu nu am contestat niciodata actele pe care le detine TRANSDANUBE. Dar, doamna judecator, este incorect sa acceptati o expertiza in care se solicita identificarea terenului cu numar cadastral 1.324 ( terenul meu care a fost intabulat in 2004 ) si a terenului cu numarul cadastral 21.493 in suprafata de 1.540 mp care a fost intabulata la data 10.08.2010.
Daca doreati sa aflati adevarul trebuia expertizata intabularea din 2000 facuta de catre SC TUROL. De ce nu s-a facut acest lucru? Va spun eu, doamna judecator Tenescu Marioara. Pentru ca in anul 2000, dumneavoastra sunteti judecatorul care a hotarat si semnat incheierea nr. 551 prin care SC TUROL intabuleaza o suprafata de 286.409 mp.
Eu cred ca trebuia sa va recuzati in acest dosar. Chiar daca este legal, in niciun caz nu este moral.
Prin hotararea prin care a-ti pronuntat-o in 20.04.2011 ma obligati la cheltuieli de judecata in suma de 11.116 lei si sa cedez suprafata de 1.430 mp.
De ce? Cu ce am gresit? Ce imi imputati? Nu rezulta din hotararea dumneavoastra nimic ca sa mi se poata reprosa.
Probabil ca trebuia sa fiu pedepsit pentru ca sunt un cotribuabil onest, dar va intreb public pentru ce am platit suma de aproape 3.000 lei cand am deschis acest proces? Eu am sperat ca pentru a se face dreptate, pentru a clarifica lucrurile nu doar intr-un singur sens, ci pentru toate partile implicate.
V-am spus in instanta, am platit inclusiv pentru anul 2011 impozitul la primarie. Cu toate ca admiteti ca eu nu am nicio vina, eu sunt singurul pagubit. Nu faceti nicio vorbire despre vinovati, ce se va intampla in viitor cu suprafata lipsa?
Parca ma indemnati sa-mi fac singur dreptate. Stati linistita, doamna judecator Tenescu Marioara, nu sunt acest gen de om.
Va asigur ca daca acesti zisi investitori straini vor fi in continuare cocolositi atat de justitie, cat si de organele locale, romanii mai devreme sau mai tarziu se vor trezi asa cum au facut de-a lungul istoriei.
Va multumesc doamna judecator ca mi-ati spulberat si ultimele iluzii in legatura cu justitia romana.

Tone Petre,
un roman

Nota redactiei: In numarul viitor, detalii cum a cumparat TRANSDANUBE de la Primaria Oltenita un alt teren.

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
04:36
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou