Mafia Imobiliară din Sectorul 4, condusă de Măi Antal Ion ( I )

Ziarul Atac, 28 august 2011, Ora 15:36

  • print
  • |
mafia-imobiliara-din-sectorul-4-condusa-de-mai-antal-ion-i-1.jpg

În anul 2009 l-am cunoscut pe dl. Ion Măi Antal, cu care am încheiat trei precontracte de vânzare - cumpărare ce vizau casa proprietate personală din Str. Lămâiţei nr. 42, sector 4, Bucureşti, primind totodată suma de 30.000 de euro, cu dobândă de 10% pentru 3 luni. La momentul în care ne-am prezentat în faţa notarului pentru perfectarea actelor de vânzare - cumpărare, acest Măi Antal Ion, fost director la ICRAL Berceni, mi-a spus că nu are bani suficienţi şi că îmi dă două imobile, plus 270.000 euro pe primul apartament, dar şi cel mai mare din imobil (apartamentul nr. 2).

Verificând actele, notarul a constatat că nu erau pe numele lui, el nefiind proprietar. A refuzat să întocmească actele, spunându-mi că încearcă să mă păcălească. I-am restituit acestuia banii ce-i împrumutasem şi precontractele s-au anulat.

Atunci, Măi Antal Ion a venit cu o altă propunere, şi anume să-mi ofere 550.000 euro pe trei din apartamentele existente în imobilul pe care eram proprietar, urmând totodată să procur şi al patrulea apartament, pe care încă nu-l deţineam, urmând să-mi mai achite suma de 65.000 euro. Mi-a spus că trebuie să fac acte pe numele fiicei sale, Mary Jean Antal, pe o sumă modică, de 164.000 euro, pentru toate cele trei apartamente, pentru a demonstra că este proprietara şi că urmează să-mi dea 110.000 euro din totalul de 164.000 euro, în decurs de 2 ani şi să remodelăm imobilul împreună. Măi Antal Ion mi-a garantat că Mary Jean Antal, împreună cu soţul ei, Ovidiu Laurian Simina, comisar de poliţie în Ministerul de Interne, detaşat la Ambasada României din Japonia au relaţii şi vor obţine fonduri europene pentru a face un azil de bătrâni.

După ce am acceptat afacerea, ne-am prezentat la notar şi am semnat, împreună cu soţia mea, 3 acte de vânzare pe cele 3 apartamente, cu înscrierea în Cartea Funciară a sumei de 110.000 euro pe cel mai mare apartament, aceasta fiind pentru mine o garanţie că nu voi fi excrocat de către familia Antal.

Ne-am apucat de aranjat apartamentele împreună, mi-am mutat familia la Snagov, pentru a fi casa goală şi a putea efectua lucrările, eu rămânând şi supraveghind lucrările la imobil.

După circa un an de zile, când trebuia să-mi primesc sumele de bani, Antal mi-a spus că nu are banii, că mai durează puţin, iar după circa încă 3 luni de minciuni şi amânări, după o discuţie mai dură în prezenţa martorilor, mi-a spus să mă mut în casă şi să-mi continui lucrările, că nu a obţinut încă fondurile europene, iar când vine fiica dânsului cu soţul din Japonia, unde era detaşat de la Ministerul de Interne, ne socotim cu ce cheltuieli s-au făcut la imobil. Lucru pe care l-am şi făcut. Am demarat lucrările de renovare, investind suma de 120.000 euro, ocupându-mă personal de remodelarea întregului imobil (parchet, gresie, încălzire, mobilier, inclusiv pentru bucătării, partea electrică, modernizarea faţadei, izolare termică, lămpi, pavaj, betonare etc.). Deţin facturi pentru toate lucrările.

Imobilul este evaluat la suma de 1.300.000 - 1.400.000 euro. Cum l-aş fi vândut doar pe suma de 164.000 euro? Şi în rate, pe 2 ani?

Va urma!
Tom Baran, cetăţean american

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
05:48
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou