Mafia Imobiliară din Sectorul 4 condusă de Măi Antal Ion ( II )

Ziarul Atac, 4 septembrie 2011, Ora 22:56

  • print
  • |
mafia-imobiliara-din-sectorul-4-condusa-de-mai-antal-ion-ii-1.jpg

În seara în care mi-am adus unele lucruri în casă, m-am pomenit cu Poliţia de la Secţia 14, chipurile în urma unei plângeri, sesizări, că aş fi intrat abuziv în imobil. Totul eronat, pentru că eu aveam cheile casei, nepărăsind niciodată imobilul. 3 echipaje au verificat că nu s-a demolat niciun perete şi că nu am intrat abuziv. Au verificat inclusiv cei de la criminalistică. După circa 2-3 săptămâni m-am pomenit dat în judecată pentru evacuare pe ordonanţa de urgenţă.

Amintesc faptul că în luna ianuarie m-am pomenit cu o citaţie să mă prezint la poliţie, ceea ce am şi făcut. Unde mi s-a spus că nu există niciun dosar, să plec liniştit acasă. Din februarie - martie am înţeles că am o plângere penală pentru şantaj etc. Pentru care nu am fost citat niciodată corect.

În mod incorect, majoritatea citaţiilor au fost făcute în zile de instanţă sau la alte adrese. Aşadar, am fost ridicat şi cu mandat, cu toate că în acea zi, eu personal, dar şi avocata am sunat-o pe inspectoare că vom fi prezenţi la dânsa între orele 11 şi 12. Dar ea, împreună cu alţi doi poliţişti au venit la poarta mea dis de dimineaţă. Oare, de ce?
Pentru faptul că în momentul în care mă prezentam eu mandatul nu mai avea valoare şi aşa au încercat să-mi facă un portret de persoană ce este certata cu legea şi care fuge de responsabilitate faţă de procuror.

După 8 luni de proces, s-a emis o hotărâre ce respinge acţiunea de evacuare până la definitivarea procesului întemeiat de mine pentru anularea actelor şi pentru care am formulat şi o plângere penală.

În ciuda respingerii de către procurorul de caz a ordinului de evacuare din imobil, pe data de 26 iulie anul curent, la 8 dimineaţa, m-am pomenit cu inspectoarea Dumitrescu Daniela şi alţi poliţişti împreună cu circa 15-20 de persoane dubioase la poartă. Rugându-i să aştepte 2 minute pentru a-mi suna avocata şi la 112, deoarece m-a alarmat armata de indivizi prezenţi la poarta imobilului, aceştia au spart porţile, au ridicat camerele de filmat, schimbând poziţia lor şi 4-5 indivizi mi-au blocat accesul în curte, ameninţându-mă să stau pe loc. Eu fiind în cel de-al patrulea apartament, ce nu face obiectul vreunui litigiu, au năvălit în primul apartament peste familie, rupând uşile fără să-mi arate vreun document. Familia mea a fost scoasă cu forţa în două minute, inclusiv fetiţa mea, ameninţându-le că se dă cu gaze, cu toate că Ordonanţa procurorului Betelie era emisă doar pe numele meu, nu şi al familiei mele.

Odată cu abuzurile amintite mai sus, menţionez că am fost jefuiţi şi ameninţaţi. Toată această acţiune a fost dirijată de ginerele lui Măi Antal, Ovidiu Laurian Simina, angajatul din Ministerul de Interne. El dădea ordine şi directive ce să se scoată din casă, cum să se construiască un perete, cine să intre şi să nu intre în casă şi cum să se scoată mobila şi toate bunurile mele. Menţionez faptul că eu şi familia mea, timp de 50-60 de minute nu am avut acces în apartament.

După circa o oră - o oră şi 30 de minute, soţia mea a constatat dispariţia a 80.000 de euro şi a bijuteriilor de familie (inele, 2 ceasuri, lanţurile noastre, inele ale familiei, inel cu briliante etc.) ce însumau circa 750 grame de aur. Printre cele dispărute se numără şi un laptop marca Sony, o cameră video şi un aparat foto semiprofesional.

Totodată, aceştia au pătruns în al doilea apartament, unde există un sediu de firmă. Iar la cel de-al 3-lea apartament nu au deschis uşile, sub pretextul că este încuiat, punându-i în posesie pe familia Antal.

De ce doamna inspector Dumitrescu Gabriela a minţit că a pus în posesie şi cel de-al treilea apartament de la subsolul imobilului?

Aşadar, a fost o acţiune în forţă şi total nelegală!


Cu stimă,

Tom Baran, cetăţean american

 

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
03:51
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou