Maşinile parcate legal, ridicate ilegal în Sectorul 6

Ziarul Atac, 11 septembrie 2011, Ora 17:12

  • print
  • |
masinile-parcate-legal-ridicate-ilegal-in-sectorul-6-1.jpg

Bună,

Numele meu este Elena, sunt proprietara unui autoturism Opel. În urmă cu ceva timp, în zona Pieţei Gorjului, mi-a fost ridicat autoturismul, ce se afla parcat regulamentar. Aflându-mă în zonă pentru a merge să plătesc o factură de lumină, la întoarcere am avut o mare surpriză! Ia maşina de unde nu-i! Nimic care să-mi arate că a fost ridicată, iar pe locul unde am lăsat-o am găsit o altă maşină şi parcarea la fel de plină... să înnebunesc!

Sun la poliţie şi mi se dă un număr de telefon, la care nu răspunde nimeni. Într-un final, un domn vine şi-mi spune că autoturismul meu a fost ridicat şi îl găsesc pe undeva, prin comuna Roşu.

Am luat urgent un taxi şi am rugat să mă ducă acolo unde sunt duse autoturismele ridicate. În sfârşit, găsesc maşina, mă duc la ghişeu şi persoana de acolo mă pune să semnez un proces-verbal, conform căruia autoturismul a fost parcat în intervalul 10:30 - 10:43, ieşind cu oglinda stângă în zona indicatorului "oprirea interzisă". Şocant, din punctul meu de vedere!

Aş dori să mă informaţi unde pot reclama aceste abuzuri făcute de firmele care ridică maşini, deoarece toată această distracţie, adică 13 minute şi o oglindă, m-au costat scump:

taxa de ridicare: 264,20 lei
taxa de transport auto: 168 lei + TVA
taxa de depozitare auto: 168 lei + TVA
Total: 680 lei

Îmi pun întrebarea, domnul primar Cristian Poteraş are cunoştinţă de aceste abuzuri care se fac în Sectorul 6?

Mulţumesc,
Elena B.

 

Dragă Elena,

Îţi mulţumim pentru încrederea acordată Ziarului ATAC. Deoarece cazul anterior, respectiv cel în care se sesizau nenumărate abuzuri cu privire la obţinerea în mod fraudulos a unor locuinţe, a avut un impact puternic asupra cititorilor, am demarat o anchetă pentru a demasca mafia din spatele fenomenului.

Dacă va fi necesar, vom proceda la fel şi în situaţia dvs. Aşteptăm şi alte cazuri de abuz privind ridicarea auto pe acea zonă şi vom proceda în consecinţă. Însă noi sperăm să fie doar un caz izolat, acesta!

Redacţia ATAC


 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
04:34
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou