MINISTRUL FUNERIU TACE ŞI PROTEJEAZĂ PLAGIATORII (I)

Ziarul Atac, 18 septembrie 2011, Ora 22:34

  • print
  • |
ministrul-funeriu-tace-si-protejeaza-plagiatorii-i-1.jpg

MIHAI OVIDIU de la Grupul Şcolar CFR Craiova împotriva lui Glicherie CARAIVAN de la Universitatea Ovidius din Constanţa

CINE-I PLAGIATORUL? Profesorul Glicherie CARAIVAN de la Universitatea Ovidius din Constanţa sau profesorul MIHAI OVIDIU de la Grupul Şcolar de Căi Ferate Craiova? Cine pe cine a plagiat? Asta-i întrebarea din Bănie.

Suntem un grup de profesori restructuraţi şi redistribuiţi de către Inspectoratul Şcolar Judeţean Dolj, printr-o evaluare realizată de inspectoarea de specialitate Neacşu Cornelia, care nu are competenţe profesionale să facă aprecieri asupra calităţii noastre. Am sesizat conducerea ISJ Dolj - inspector general Mihaela Moţăţăianu despre cuiburile de plagiatori din liceele craiovene, însă inspectoarea Mihaela Moţăţăianu acoperă pe plagiatori. De ce? Primeşte partea ei printr-o filieră din care fac parte directorii de liceu. Cazul de la Grupul Şcolar de Transporturi de Căi Ferate Craiova este un caz tipic de corupţie şi impostură ajunsă la cote anormale.

Vom lua, pentru început, cazul menţionat mai sus. Pentru acesta ataşăm documentul pe care d-na Mihaela Moţăţăianu l-a ignorat, deşi noi i l-am trimis. Vrea dânsa un plagiator în lanţ cum este Mihai Ovidiu, şef de catedră la Grupul CFR şi membru în Consiliul de Administraţie al Grupului CFR să facă ce vrea într-o instituţie de stat ? Dacă DA, atunci afară cu un asemenea inspector general. Dacă NU, atunci doamnă Moţăţăianu Mihaela, demaraţi cercetările privind opera profesoraşului de cartier MIHAI OVIDIU!

Pentru conformitate vă anexăm un prim document care lasă fără grai orice profesor cu coloană vertebrală, care munceşte atât cât poate şi obţine pe merit atât titluri, cât şi funcţii.

PLAGIATORII LUI DANIEL FUNERIU (I)

Ne crucim, ne închinăm şi ne rugăm la Dumnezeu să fim recunoscuţi în lumea întreagă ca fiind un popor ales, cu o cultură pe kilogram de creier care depăşeşte orice calcul teoretic. Suntem genii care într-o noapte realizăm opere de artă la care alţii muncesc o viaţă. Trăiască Funeriu, trăiască cine l-a pus acolo sus, că fără acest geniu al Carpaţilor am fi rămas nişte anonimi iluştri. Vreţi oameni de ştiinţă, îi veţi avea, d-le Funeriu! Şi ce oameni, şi ce elite!

Vai de această ţară în care peste noapte se nasc, ca şi ciupercile după ploaie, scriitori, poeţi, economişti, matematicieni, academicieni etc., orice şi oricând vrea d-l ministru Funeriu. Am dat şi noi acatiste pe la toate bisericile să fim protejaţi de zvârcolirile acestor şopârle, care sunt periculoase atunci când în drumul tău le întâlneşti: sar de coadă în sus dacă nu le recunoşti talentul literar şi ştiinţific, dacă nu-i ridici în slăvi şi nu-i lauzi pe la colţuri de stradă şi mahala spunând "ce tare este ăla", căci nimeni nu poate să-i facă nimic, eşti muşcat. Şi sunt veninoşi..

Opriţi impostura, d-le ministru Funeriu! Suntem un grup de cadre didactice afectate de legea 1/2011. Noi muncim cinstit şi suntem restructuraţi, daţi afară, iar plagiatorii iau gradaţii, sunt directori de şcoli sau inspectori în Inspectorate şcolare şi în Ministerul Educaţiei, pentru că legea educaţiei este prost gândită, cel puţin din două motive: evaluarea cadrelor didactice o face un singur om sau inspector care este depăşit de numărul de evaluări şi nici nu are competenţe. În viitor, evaluarea o va face un Consiliu de Administraţie, în care membrii sunt persoane fără competenţe (reprezentant părinţi, reprezentanţi primărie, contabila şcolii, directori plagiatori ş.a); cel de-al doilea motiv este că evaluarea are criterii care includ ca fiecare cadru didactic să aibă 2 cărţi şi 4 lucrări ştiinţifice cu ISBN.

Iată şi consecinţa: în România, editurile locale fac "scriitori pe bandă", ajungând în anul 2011 la 1200 de autori "plagiatori" în oraşul Craiova; cărţile şi lucrările se fac prin procedura "copy-paste" (copiază - lipeşte), navigând pe Internet; se copiază pe "rupte" iar cei care au bani copiază mai mult (adică 6 lucrări) şi obţin punctaje mari; toate lucrările prin procedura "plagiat" se fac într-o noapte, iar în 2 zile editurile dau cărţile la "cheie"; am devenit o naţiune cu profesori plagiatori, protejaţi de Ministerul Educaţiei, pentru că în MECTS cei care controlează sunt la rândul lor plagiatori.

Pentru a fi protejaţi la acţiunile plagiatorilor, proşti dar mulţi, în această fază ne păstrăm anonimatul, dar fapta rămâne.

Va urma.

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
04:10
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou