O mama in pragul disperarii!

Ziarul Atac, 15 octombrie 2011, Ora 02:02

  • print
  • |
o-mama-in-pragul-disperarii-1.jpg

Ma numesc Ivan Constanta si domiciliez in comuna Domnesti, judetul Ilfov. Va voi povesti cosmarul vietii mele - groaznica mea viata pe care o am in casa fiicei mele, in varsta de 32 de ani.

In urma cu aproximativ 5 ani fata mea a ramas insarcinata cu un barbat mai mic decat ea cu 2 ani, traind cu acesta fara a fi casatoriti legal.

La putin timp dupa nasterea copilului, subsemnata am vandut unica avutie a vietii mele, un apartament pentru suma de 33.000 euro, bani ce i-am dat fiicei mele si concubinului, pentru achizitia unei case, desigur ca acestia trebuiau sa faca si un imprumut bancar, iar in final au cumparat casa unde locuiesc in prezent si ei deasemenea.

Incepand cu anul in care ne-am mutat in acea casa, in luna iulie 2007, subsemnata am avut grija de cresterea copilului in totalitate, am facut menaj in casa - spalat, calcat, curat, gatit, gradinarit, ingrijit de cainele cu care am venit, amenajari in casa, etc - le-am cedat pensia mea de 625 lei. In toata aceasta perioada respectiv din data mutarii in aceasta casa, atat fiica mea cat si concubinul au avut serviciu si lipseau de acasa 10-12-14 ore zilnic.

Nenorocirea mea cea mare a venit in urma cu circa 1 an, cand faceam curatenie in casa si, din intamplare, am dat peste actele de proprietate ale casei, unde cu stupoare am citit ca proprietari ai casei era concubinul, fata mea, si o alta persoana, afland ulterior ca aceasta a treia persoana este de fapt sotia concubinului fiicei mele, acesta insurandu-se cu ea in timp ce fata mea era insarcinata cu el. Mama concubinului a fost colega de serviciu cu sotia acestuia, deasemeni mama concubinului nu a vrut sa aiba nici o legatura cu fata mea o lunga perioada, nici la botezul copilului nu a fost, fapt ce demonstreaza clar ca nu a fost de acord cu relatia fiului ei cu fiica mea.

Avand in vedere cele de mai sus, care pentru mine, ca mama, au fost un dezastru, i-am cerut acestuia sa divorteze si sa se casatoreasca legal cu fata mea, cu mama copilului lui. Dupa cateva luni de zile si o stare tensionata in casa, acesta a divortat, in prezent fiind pe rol un proces de partaj cu fosta sotie si nu este exclus ca aceasta sa solicite parte din valoarea casei, desi nu a contribuit la cumpararea ei, cum am contribuit eu cu banii luati din vanzarea apartamentului.

Este de nedescris comportamentul propriului meu copil fata de mine, copil care a primit de la mine o educatie, o buna crestere, ajutor material substantial, ajutor casnic, cresterea copilului peste 5 ani, ajutor in casa cat trei menajere. Nu credeam ca propriul copil sa genereze atata ura pentru cea care i-a dat viata! In prezent locuiesc intr-o camera, la parter, care initial trebuia sa fie garajul casei - am fost aspru maltratata - mi s-a inchis wc-ul ( a trebuit sa solicit la vecini utilizarea unui wc), ulterior mi s-a dat voie sa utilizez camera unde se afla masina de spalat rufe si unde este si un wc - nu ma pot spala ca nu mi se permite sa utilizez nici o baie ( deasemeni apelez la vecini pentru a ma spala), nu pot sa imi prepar sa mananc, nu am voie sa ating nici solnita cu sare (mananc la vecini), frigiderul din bucatarie este in prezent in camera mea unde pot sa imi mai pastrez alimente, nu am voie sa ma deplasez prin casa si, cel mai regretabil, copilul pe care eu l-am crescut 5 ani cu toata dragostea, nepotelului meu, ii este interzis sa vb cu mine, sa se uite la mine sau sa fie in apropierea mea, caci altfel va fi pedepsit sau chiar batut.

De nenumarate ori concubinul a mentionat in diverse convorbiri cu vecinii ca el nu se va insura niciodata cu mama copilului sau ca este nebuna, insulte grosolane facute public. Acest personaj ma calomniaza fara nici o frica de Dumnezeu - mantionand ca am adus in complex 30 caini maidanezi, ca am facut scandal cu vecinii, creind probleme in complex, ca terorizez copilul, adica propriul nepot, pe care l-am crescut timp de 5 ani. Mentionez ca fata mea si concubinul ei au avut scandal si amenintari cu bataie si lovire de masina cu vecinii, fapt pentru care a fost implicata si politia din Bragadiru, acestea putand fi verificate la sediul potitiei locale. Am fost amenintata cu bataia de concubinul fetei mele, mi s-a spus sa parasesc casa lui, am fost imbrancita, fata mea nu a ripostat, ba chiar a fost de acord sa fiu agresata. Cum este posibil asa ceva din partea unui copil al tau?

Va rog din tot sufletul a ma ajuta, nu am unde sa ma duc, traiesc datorita unor vecini care ma ajuta cum pot cu toata inima, ce pot sa fac??? Daca fata mea si concubinul nu ma vor in casa, sa imi dea inapoi banii pe care le-am dat si astfel voi incerca sa ma descurc, in primul rand sa imi gasesc un adapost. Le-am facut cunoscut acest aspect, dar concubinul a spus ca banii dupa apartament nu i-am dat lui personal, ci fetei mele, si ca ea sa imi inapoieze banii dati, desi el a trait in aceeasi casa cu ea, desi el are pe acte domiciliul in Bucuresti, cred ca tot pe adresa fostei sotii.

Va rog din tot sufletul a ma ajuta, poate ca sfatul dumneavoastra va face dreptate vietii mele.

Cu speranta in dumneavoastra,
Ivan Constanta

 

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
12:17
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou