PLAGIATOAREA ADRIANA STĂNOI – DIRECTOARE A UNUI CUIB DE PLAGIATORI

Ziarul Atac, 5 noiembrie 2011, Ora 23:04

  • print
  • |
plagiatoarea-adriana-stanoi-directoare-a-unui-cuib-de-plagiatori-1.jpg

Grupul Şcolar de Căi Ferate Craiova a fost cândva un grup şcolar celebru dar în ultimii ani a devenit o adunătură de plagiatori şi impostori, inclusiv directoarea ADRIANA STĂNOI, care este o plagiatoare celebră. Toate lucrările acestei "profesoraşe" sunt plagiate. Acest cuib trebuie destrămat, pentru că nu este admisibil să transformi o şcoală într-o pepinieră de plagiatori, iar oameni de valoare morală să fie daţi afară din sistem. Doljul nu are nevoie de aceste caricaturi ale sistemului de învăţământ actual.

Noi, cadrele didactice din judeţul Dolj suntem şocate de degradarea morală a celor ce se numesc, impropriu, profesori. Ei ne fac de râs. Directoarea Adriana Stănoi a transformat şcoala într-un grajd de rumegătoare care nu au timp să mai digere "înţelepciunea" acestei directoare fără scrupule. Această femeie nu iartă nimic: copiază tot, inclusiv ziarul Adevărul. Atât poate şi de unde nu este, nici Dumnezeu nu cere. Dar cere inspectoarea generală Mihaela MOŢĂŢEANU: "Adriano, vreau să fii fruntea obştei!". Cică aşa i-ar fi zis, într-un cerc restrâns. "Te ajut şi mă ajuţi. Tu eşti cu partidul, eu sunt cu manevrele". URA!!!

Vai de această ţară, în care o impostoare este directoarea unei şcoli. Noi dăm acatiste pe la toate bisericile să fim protejaţi de zvârcolirile acestei plagiatoare care sare de coadă în sus dacă nu-i recunoşti talentul ştiinţific, dacă n-o ridici în slăvi şi n-o lauzi pe la colţuri de stradă şi mahala spunând "ce tare este aia", căci nimeni nu poate să-i facă nimic.

Noi solicităm ministrului Educaţiei să analizeze opera ştiinţifică a acestei directoare, "om de ştiinţă" deosebit, pentru că exemplul ei trebuie urmat dacă vrem să fim ce n-am fost: un popor de nimic. Ea muşcă, mănâncă orice ca să crească în ochii ei, pentru că în ochii oamenilor obişnuiţi rămâne ce-a fost: o impostoare în vârf de băţ.

Toate lucrările lui STĂNOI ADRIANA sunt plagiate. Ea nu poate mai mult, şi pentru asta, inspectoarea MIHAELA MOŢĂŢEANU o ţine în funcţie, făcând de râs noţiunea de profesor. Halal directoare, halal şcoală, halal inspectorat!

Pentru conformitate, vom prezenta una din capodoperele de "geniu" ale lui Stănoi Adriana.
Lucrarea originală:
TERMOCENTRALE CU APĂ DE MARE
Apariţie: Adevărul.ro, în data de 31 iulie 2008, autor Sabina Tudor; apărut şi în Energie
alternativă (publicat de eco7).

Plagiatul:
TERMOCENTRALE CU APĂ DE MARE
Autor: Prof. Gr. I. Ing. Adriana STĂNOI
Apariţie: cartea MAREA NEAGRĂ, IZVOR DE VIAŢĂ. Editura Sitech, Craiova, 2010.
ISBN978-606-11-0884-8
pg. 10-13.

Bibliografie: neconcludentă (nu este trecută sursa).
În ce constă plagiatul: copiat rând cu rând, inclusiv bibliografia.
Singura modificare: traducerea în engleză a unui ABSTRACT (tot plagiat).
Cele două lucrări dovedesc o identitate pe care d-l ministru Daniel Funeriu n-o poate ignora. Altfel ce rost mai are legea educaţiei? Vom continua demersurile noastre şi în viitor.

Cu stimă,
prof. Aurică Marotinescu

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
23:34
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou