Plângere împotriva procurorilor de la PCA Cluj

Ziarul Atac, 25 februarie 2012, Ora 23:52

  • print
  • |
plangere-impotriva-procurorilor-de-la-pca-cluj-1.jpg

Subsemnata Tomoiagă Floare, domiciliată în oraşul Vişeu de Sus, judeţul Maramureş semnalez următoarele motive:

Procurorii de la PCA Cluj l-au favorizat şi îl favorizează în continuare pe infractorul periculos recidivist PAPP ERNEST, clasându-mi absolut toate plângerile mele, cu probe cu tot, fără să facă nicio cercetare, niciodată, la niciun dosar sau plângere, fără să mă audieze niciodată, deoarece PAPP ERNEST a săvârşit, în perioada de încercare a executării pedepsei, pentru săvârşirea faptei grave de tentativă de omor, prin vătămare corporală gravă soldată cu invaliditate permanentă, încă trei infracţiuni grave penale. În dosarul 166/P/2010 al Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş s-a dovedit săvârşirea de către PAPP ERNEST a încă trei infracţiuni grave penale, care au legătură strânsă cu prima infracţiune săvârşită, după cum sunt: înşelăciune, fals în declaraţii şi nerespectarea hotărârii judecătoreşti definitive şi investită cu titlu executoriu cu nr.186/2008.

Pe filiera Vişeu - Cluj s-au aranjat lucrurile şi s-au muşamalizat absolut toate infracţiunile noi săvârşite în perioada de încercare de către infractorul periculos recidivist PAPP ERNEST, favorizat în toate de către chiar Procurorul General al PCA Cluj - FLORIN MAGHIAR, clasându-mi mie, de fiecare dată, toate plângerile mele, cu probe cu tot. În acest moment am depus plângeri la PCA Cluj în acest sens, privind infracţiunile noi, grave, comise de către infractorul PAPP ERNEST, dar toate mi le clasează şi arhivează, pentru a-l favoriza în continuare pe favoritul lor, pe PAPP ERNEST, care probabil să fi cotizat substanţial la toţi pe filiera Vişeu - Cluj.

Solicit implicarea tuturor organelor abilitate, pentru ca acest infractor periculos, PAPP ERNEST, să fie tras la răspundere penală pentru infracţiunile noi comise cu un grad ridicat de pericol social şi solicit revocarea suspendării pedepsei pentru infractorul periculos PAPP ERNEST. PCA Cluj îl favorizează vizibil, deoarece s-a lucrat în echipă pentru favorizarea lui.

Solicit cercetarea şi luarea măsurilor legale ce se impun.

Partea vătămată,
TOMOIAGĂ FLOARE

 

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
23:35
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou