A renunțat la o avere impresionantă, apropae 61 milioane de dolari, pentru a se călugări

Anca Bratu, 20 ianuarie 2023, Ora 15:27

  • print
  • |
a-renuntat-la-o-avere-impresionanta-apropae-61-milioane-de-dolari-pentru-a-se-calugari-47320-1.jpeg

Devanshi Sanghvi s-a născut într-o familie extrem de înstărită din Surat, Gujarat, India. Fiica cea mare a  „Baronului Diamantelor" a participat la sute de ceremonii de inițiere, dar a decis să se retragă din viața publică. Fetița de doar 8 ani a ales un drum total neașteptat.

Mica prințesă urma să moștenească o avere de milioane de dolari. Părinții ei au o afacere fondată în 1981 care are o avere netă de nu mai puțin de 5 miliarde de rupi, respectiv 61 de milioane de dolari. Averea i-ar fi rămas lui Devanshi Sanghvi, dar ea a ales o cu totul altă cale. 

Indianca de 8 ani a decis să devină călugăriță și a fost recent acceptată într-un ordin religios strict al credinței Jain. Săptămâna aceasta, fiica „Baronului Diamantelor" a fost sărbătorită într-o ceremonie de patru zile pentru a-și anunța noua vocație, în timpul căreia a mers într-o trăsură trasă de un elefant.

Chiar dacă vine dintr-o familie extrem de înstărită, nu s-a uitat niciodată la filme și nu a mâncat niciodată la un restaurant, ci a trăit o viață chiar modestă. Copilul este unul dintre cei mai tineri oameni care au participat vreodată la ceremonia „diksha" pentru a-și abandona bunurile materiale și a intra în ordinele religioase jainiste.

În ceea ce privește alegerea sa, părinții tinetei au spus că ea a fost nerăbdătoare să-și urmeze acest vis, cu toate circumstanțele care aveau să-i urmeze. Mai mult de atât, chiar îi susțin decizia femei de 8 ani. 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
05:08
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou