A renunțat la o avere impresionantă, apropae 61 milioane de dolari, pentru a se călugări

Anca Bratu, 20 ianuarie 2023, Ora 15:27

  • print
  • |
a-renuntat-la-o-avere-impresionanta-apropae-61-milioane-de-dolari-pentru-a-se-calugari-47320-1.jpeg

Devanshi Sanghvi s-a născut într-o familie extrem de înstărită din Surat, Gujarat, India. Fiica cea mare a  „Baronului Diamantelor" a participat la sute de ceremonii de inițiere, dar a decis să se retragă din viața publică. Fetița de doar 8 ani a ales un drum total neașteptat.

Mica prințesă urma să moștenească o avere de milioane de dolari. Părinții ei au o afacere fondată în 1981 care are o avere netă de nu mai puțin de 5 miliarde de rupi, respectiv 61 de milioane de dolari. Averea i-ar fi rămas lui Devanshi Sanghvi, dar ea a ales o cu totul altă cale. 

Indianca de 8 ani a decis să devină călugăriță și a fost recent acceptată într-un ordin religios strict al credinței Jain. Săptămâna aceasta, fiica „Baronului Diamantelor" a fost sărbătorită într-o ceremonie de patru zile pentru a-și anunța noua vocație, în timpul căreia a mers într-o trăsură trasă de un elefant.

Chiar dacă vine dintr-o familie extrem de înstărită, nu s-a uitat niciodată la filme și nu a mâncat niciodată la un restaurant, ci a trăit o viață chiar modestă. Copilul este unul dintre cei mai tineri oameni care au participat vreodată la ceremonia „diksha" pentru a-și abandona bunurile materiale și a intra în ordinele religioase jainiste.

În ceea ce privește alegerea sa, părinții tinetei au spus că ea a fost nerăbdătoare să-și urmeze acest vis, cu toate circumstanțele care aveau să-i urmeze. Mai mult de atât, chiar îi susțin decizia femei de 8 ani. 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
17:52
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou