Andreea Marin s-a gândit la sinucidere! "Este o soluție de moment, dar nu este varianta corectă"

Anca Bratu, 24 ianuarie 2023, Ora 11:26

  • print
  • |
andreea-marin-s-a-gandit-la-sinucidere-este-o-solutie-de-moment-dar-nu-este-varianta-corecta-47333-1.jpeg

Andreea Marin a dezvăluit că s-a gândit să se sinucidă atunci când fiica sa, Violeta, era doar un bebeluș. Fosta prezentatoare de televiziune a suferit de depresie Ea s-a confruntat cu această problemă chiar în perioada când a fost anunțată vestea că Mădălina Manole a murit. „Zâna surprizelor" a mai spus că a ascultat dezbaterile care au fost la diferite televiziune și și-a dat seama că avea aceleași simptome precum regretata artistă.

Acela a fost momentul în care vedeta și-a dat seama că oamenii din jurul ei nu îi spuneau că ceva se întâmplă cu ea doar pentru a o face să se simtă prost. Ulterior, Andreea Marin a apelat la ajutorul unui specialist. „Am înțeles că trebuie să recunosc: depresia nu e o vină, este o boală. E greu detectabilă, ca să zic așa, mai ales de cel în cauză. Nu are semnale atât de clare și uneori nu vrei", a explicat vedeta.

Care erau simptomele pe care le resimțea "Zâna"

"Zâna" a continuat prin a spune că avea insomnii și era foarte nefericită chiar dacă nu avea motive. Semnele că suferi de depresie pot fi și nemulțumire față de noi înșine sau de persoanele din jurul nostru. Recomandarea fostei prezentatoare de televiziune este să te adresezi unui specialit în cazul în care suferi de aceste simptome pentru că este o boală care evoluează rapid și te poate conduce la sinucidere precum a fost cazul Mădălinei Manole. "Chiar dacă pare o soluție pe moment, sinuciderea nu este varianta corectă", a mai declarat Andreea Marin.

„Mi se pare o prostie, cum să îți iei viața pentru atâta lucru? Dar tu ești un univers închis în acel moment, și furtuna aceea interioară ți se pare că îi scapi pe ceilalți de o povară, povara care devii tu în momentul în care îți iei viața. Repet: acesta nu trebuie să fie un sfârșit, o decizie, se poate trăi atât de frumos și după o depresie. Eu cred că sunt un exemplu. Ba da, și eu ajunsesem într-un stadiu avansat. Aveam astfel de gânduri. Asta m-a speriat, aveam copil mic, bebeluș", a mărturisit „Zâna", potrivit RomâniaTV.

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
19:50
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou