Omenia politistilor

Diana Ionescu, 30 ianuarie 2024, Ora 19:10

  • print
  • |
omenia-politistilor-48116-1.jpg

Sorina Moțățăianu și Florin Lazăr, doi polițiști din cadrul Serviciului de Poliție Transporturi Călărași, l-au vizitat, în cursul zilei de azi, pe Florin, un băiat necăjit, care învață la lumina unui opaiț.

Tot ce-și dorește acesta este să devină fotbalist. Nu la fel de bun precum Messi. Dar cât să-l întreacă pe celălalt Florin. Florinel Coman. 

Încă de la colinde, strânge fiecare bănuț pentru a-și cumpăra un rând de echipament.

Cei doi polițiști au aflat despre necazurile acestuia în timpul unei acțiuni specifice, care s-a desfășurat și pe raza satul Dor Mărunt, din județul Călărași. Aici l-au întâlnit pe Florea Moldoveanu, tatăl micuțului Florin.

Cei doi locuiesc singuri, într-o casă dărăpănată, de pe strada Nicolae Bălcescu. 

Tatăl, care are 62 de ani, a rămas și fără loc de muncă după ce, ani buni, a lucrat, ca agent de pază, la o societate agricolă. A fost înlocuit de tehnologie. Mai precis de niște camere de luat vederi. Cu senzori. Până la pensie, mai are de așteptat aproape 2 ani. Acum, cei doi își duc traiul de la o zi la alta, cu banii veniți drept ajutor de șomaj.

Sorina Moțățăianu și Florin Lazăr au vrut să-l cunoască pe micuțul Florin. Și s-au dus să-l vadă. I-au dăruit două rânduri de echipamente sportive, dar și mai multe alimente de bază. Și ceva dulciuri.

Cei care doresc să-i întindă, în continuare, o mână de ajutor micuțului fotbalist pot dona orice sumă de bani în contul RO06 CECE C001 9464 0270 8311, deschis la CEC Bank.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
13:43
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou