Ei sunt artizanii: Spaga de 400 mii euro

Mihai Ghezea , 17 mai 2024, Ora 19:08

  • print
  • |
ei-sunt-artizanii-spaga-de-400-mii-euro-48160-1.jpg

Afacerea ”incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni importanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și  viața giurgiuvenilor.

Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație în care s-a vrut construirea incineratorului, am analizat documente, am vorbit cu oamenii și am aflat lucruri garave.

Cel mai grav, este faptul ca în spatele afacerii sunt  persoane locale, oameni importanți, fără   complicitatea acestora nu se putea realiza o astfel de investiție catastrofală pentru orașul nostru.

Cine sunt? Îi cunoașteți dar nu-i bănuiți pentru că vă zâmbesc cand  îi întâlniți pe stradă, vă amețesc vigilența cu vorbe mieroase, cu atitudini pline de evlavie și smerenie, vă îndeamnă la iertare și compasiune.

Asta în timp ce ne fură pământul de sub picioare, vor să ne otrăvească aerul și să ne îmbolnăvească copiii. Totul pentru bani!

Afacerea incineratorul are o poveste încâlcită dar pe care noi am reușit să o pătrundem. Nu ușor, nu până la capăt, dar ancheta noastră jurnalistică, deloc ușoară este foarte aproape de adevăr.

Cine se află în spatele ei și ce interese sunt în joc, veți afla curând!   · 

Investigatia jurnalistica a ziarului ATAC de GIURGIU este in derulare si in scurt timp vom publica ADEVARUL, pentru MARIA SA, CETATEANUL GIURGIUVEAN, care merita sa cunoasca ADEVARUL, despre implicarea oamenilor politici si nu numai, in acapararea prin diverse inginerii financiare a terenurilor din Zona Libera, cat si a altor terenuri apartinand municipalitatii giurgiuvene. 

Am verificat firma implicata in afacera INCINERATORUL.

 La sediul oficial declarat in acte nu mai functioneaza nimic de noua luni. In fostul sediu acum este un cabinet medical. Vecinii declara ca FADEL....., ADMINISTRATORUL firmei a plecat undeva in zona Romana....In fata cladirii , a fost abandonat un microbuz inscriptionat, scos la vanzare.....Vom reveni cu amanunte cutremuratoare despre persoanele implicate in afacerea INCINERATORUL si in mod special, cu interesele ascunse ale acestora care puteau sa distruga sanatatea giurgiuvenilor...

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
04:17
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou