Abanezul care l-a înjunghiat pe Jean Sassu, patronul de la Nuba

Alin Cătălinoiu, 24 aprilie 2023, Ora 17:37

  • print
  • |
el-este-albanezul-care-l-a-injunghiat-pe-jean-sassu-patronul-de-la-nuba-47853-1.jpeg

Elis Proshkodol fost Shkoda este individul care l-a înjunghiat în zona feselor pe Jean Sassu, unul dintre patronii clubului Nuba din Capitală.

Agresorul este cetățean albanez și, potrivit unor surse judiciare, acesta a fugit din țară imediat după atac. Pe numele său a fost emis mandate de arestare în lipsă pentru 30 de zile, aflându-se acum pe lista cetățenilor urmăriți internațional de către autoritățile române.

”RROSHKODOL (FOST SHKODA) ELIS, cetățean albanez, Judecătoria Sectorului 1 Bucuresti a emis mandatul de arestare preventivă nr. 69/UP din data de 22.04.2023, pe o perioadă de 30 de zile de la data depistării pentru săvârșirea infracțiunii de loviri sau alte violențe, faptă prevăzută de art. 193, alin 2 Cod Penal”, este mesajul postat pe site-ul Poliției Române.

Jean Sassu, unul dintre patronii clubului Nuba din Capitală, a fost înjunghiat în zona feselor de către un client care își premeditase fapta. Agresiunea s-a petrecut ”aparent din senin”, în cursul zilei de joi, 20 aprilie. După cercetări s-a dovedit că agresorul urmărise ținta cu o zi înainte, iar atacul a fost planificat.

Jean Sassu a fost rănit în zona feselor, fiind transportat ulterior la spital pentru îngrijiri medicale. Acesta a declarat pentru antena3.ro că nu știe care este motivul atacului.

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
13:30
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou