Abanezul care l-a înjunghiat pe Jean Sassu, patronul de la Nuba

Alin Cătălinoiu, 24 aprilie 2023, Ora 17:37

  • print
  • |
el-este-albanezul-care-l-a-injunghiat-pe-jean-sassu-patronul-de-la-nuba-47853-1.jpeg

Elis Proshkodol fost Shkoda este individul care l-a înjunghiat în zona feselor pe Jean Sassu, unul dintre patronii clubului Nuba din Capitală.

Agresorul este cetățean albanez și, potrivit unor surse judiciare, acesta a fugit din țară imediat după atac. Pe numele său a fost emis mandate de arestare în lipsă pentru 30 de zile, aflându-se acum pe lista cetățenilor urmăriți internațional de către autoritățile române.

”RROSHKODOL (FOST SHKODA) ELIS, cetățean albanez, Judecătoria Sectorului 1 Bucuresti a emis mandatul de arestare preventivă nr. 69/UP din data de 22.04.2023, pe o perioadă de 30 de zile de la data depistării pentru săvârșirea infracțiunii de loviri sau alte violențe, faptă prevăzută de art. 193, alin 2 Cod Penal”, este mesajul postat pe site-ul Poliției Române.

Jean Sassu, unul dintre patronii clubului Nuba din Capitală, a fost înjunghiat în zona feselor de către un client care își premeditase fapta. Agresiunea s-a petrecut ”aparent din senin”, în cursul zilei de joi, 20 aprilie. După cercetări s-a dovedit că agresorul urmărise ținta cu o zi înainte, iar atacul a fost planificat.

Jean Sassu a fost rănit în zona feselor, fiind transportat ulterior la spital pentru îngrijiri medicale. Acesta a declarat pentru antena3.ro că nu știe care este motivul atacului.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
13:27
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou