Jurnalistul Marius Buga, care a întreținut relații sexuale cu un minor aflat în grija Protecției Copilului, rămâne în arest

Florentina Șerbănescu, 23 martie 2023, Ora 09:55

  • print
  • |
jurnalistul-marius-buga-care-a-intretinut-relatii-sexuale-cu-un-minor-aflat-in-grija-protectiei-copilului-ramane-in-arest-47675-1.jpeg

Judecătoria Târgoviște a decis să prelungească măsura arestării preventive cu încă 30 de zile în cazul jurnalistului Marius Buga (42 de ani), corespondentul Pro TV în Dâmbovița.

Jurnalistul a fost arestat preventiv din data de 8 februarie, fiind acuzat că a întreținut relații sexuale cu un minor în vârstă de 15 ani.

Victima este un adolescent care, la data săvârșirii faptei, se afla în plasament, într-un centru din subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Dâmbovița.

Marius Buga a fost dus la audieri marți 7 februarie, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, pentru a da detalii în cazul minorului cu care ar fi întreținut relații sexuale în apartamentul său. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore imediat după audieri și ulterior arestat preventiv.

Minorul a fost audiat la Poliția Târgoviște într-un dosar de furt, în urmă cu câteva zile, numai că, pe parcursul audierilor, băiatul le-a dezvăluit polițiștilor că a întreținut relații sexuale cu ziaristul Marius Buga.

Măsura Judecătoriei Târgoviște pri care s-a decis prelungirea arestului preventiv poate fi contestată la Tribunalul Dâmbovița.

 

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
16:55
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou