5 paşi pentru un bronz perfect

Ziarul Atac, 12 august 2013, Ora 00:00

  • print
  • |
5-pasi-pentru-un-bronz-perfect-33242-1.jpg

Testează. Alege o pudră bronzantă cu o tentă subtilă, gălbuie. Dacă ai pielea deschisă, optează pentru cea mai luminoasă culoare posibilă. Pentru ten mediu, mergi pe tonurile de mijloc; încearcă cea mai închisă nuanţă, dacă ai pielea măslinie. Testează produsul în lumină naturală, pe maxilar; trebuie să aibă tentă galbenă, nu roz sau sidefată.

Pregăteşte pielea. Aplică fondul de ten obişnuit unde este nevoie, apoi anticearcănul sub ochi şi pe imperfecţiuni (pudra bronzantă pe tenul gol capătă aspect de pată). Dacă ai tenul gras, mătuieşte cu o pudră translucidă zonele lucioase - altfel, pudra bronzantă va părea mai închisă la culoare în aceste puncte.

Bronzează-te. Tăvăleşte o pensulă de dimensiune medie în pudra bronzantă; îndepărtează excesul. Folosind mişcări scurte, circulare, pudrează maxilarul şi linia părului. Scufundă din nou pensula în pudră, scutură excesul şi continuă cu obrajii, marginile nasului, fruntea şi bărbia.

Uniformizează. Aplică pe gât pudra ră-masă pe pensulă, apoi scutură pensula pentru a îndepărta restul produsului. Întoarce-te asupra zonelor bronzate şi, tot cu mişcări circulare ale pensulei, uniformizează acolo unde observi diferenţe vizibile de culoare.

Adaugă blush. Aplică un blush trandafiriu pe mărul obrajilor - acesta ajută pudra bronzantă să arate cât mai credibil. O formulă mată e bună pentru zi; seara, încearcă un roz-sidefat. Păstrează restul machiajului subtil: creion dermatograf maro, fard de pleoape auriu sau arămiu şi un ruj nud sau roz-deschis pe buze.

Sursa: Unica

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
08:47
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou