Accente de roşu: Cum să porţi culoarea în fiecare situaţie socială

Mirela Ene, 20 ianuarie 2014, Ora 00:00

  • print
  • |
accente-de-rosu-cum-sa-porti-culoarea-in-fiecare-situatie-sociala-37574-1.jpg

Ca și în artă, în modă există două moduri de a asocia culorile. Baza o constituie cercul cromatic, dar trebuie să ții cont și de contrast! Cercul cromatic corespunde degradeului de culori.

Culorile primare sunt: bleu, roșu, galben.
Culorile secundare sunt: verde, oranj și violet, rezultate din amestecul celor trei culori primare.

Contrastul dintre culori se realizează prin asocierea a două culori opuse în cercul cromatic. Numai că, pentru a face acest lucru, îți trebuie puțină pricepere și viziune! Altfel, devine  riscant!

Cremul, griul sau negrul sunt câteva dintre cele mai potrivite nuanţe pentru combinaţii reuşite cu roşu aprins. Adoptă-l în ţinutele tale de zi cu zi şi poartă-l cu atitudine.

Tips:

Proporționează-ți silueta cu ajutorul culorilor: în general, poți să pornești de la o culoare dominantă, iar pe lângă aceasta, poți adăuga altele care să o însoțească sau care să o pună în evidență!

Evită să porți mai mult de trei culori diferite, dacă nu vrei să arăți ca un clown! Și aici nu ne referim doar la haine, ci și la culoarea părului sau la machiaj.

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
04:35
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou