Accesorii care nu se vor demoda niciodată

Mirela Ene, 8 decembrie 2014, Ora 10:55

  • print
  • |
accesorii-care-nu-se-vor-demoda-niciodata-44722-1.jpg

Moda se schimbă de la un sezon la altul, dar unele piese nu se vor demoda niciodată. Vezi ce accesorii nu ar trebui să îți lipsească din garderobă.

Moda se schimbă de la un sezon la altul, dar unele piese nu se vor demoda niciodată. Vezi ce accesorii nu ar trebui să îți lipsească din garderobă.

Orice femeie trebuie să aibă în trusa de bijuterii o pereche de cercei punct. Sunt potriviți pentru orice ținută și îți vor da o notă elegantă de câte ori îi vei purta. Nu trebuie să fie, neapărat, din diamante sau perle, poți opta și pentru metale ceva mai accesibile.

Colierele delicate

Mai ții minte colierul purtat de Carrie în „Totul despre Sex"? Nu trebuie să aibă, neapărat, numele tău, dar merită să învestești într-un colier delicat, care să te reprezinte. Un astfel de accesoriu va da o notă elegantă ținutei tale.

Colierul statement

Bijuteriile delicate sunt un must-have, dar nu ar trebui să îți lipsească din garderobă măcar un colier statement. O astfel de piesă va adăuga o tentă modernă oricărei ținute.

Geanta mesager

Geanta mesager nu se va demoda niciodată. Este foarte practică și se potrivește cu aproape orice ținută. În plus, este foarte greu să o pierzi, pentru că o vei ține mereu aproape de tine.

Inelul statement

Inelul statement este un alt accesoriu care nu se va demoda niciodată. Alege o mărime care să te reprezinte și poartă-l cu încredere la orice ținută.

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
08:05
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou