Află ce OCHELARI DE SOARE ţi se potrivesc

Ziarul Atac, 18 iunie 2013, Ora 13:20

  • print
  • |
afla-ce-ochelari-de-soare-ti-se-potrivesc-31757-1.jpg

Forma feţei şi factorul de protecţie al ochelarilor de soare sunt cele mai importante lucruri de care să ţii seama când mergi la cumpărături. Un model greşit sau o culoare nepotrivită ar putea să-ţi compromită aspectul estival.

Fața rotundă

Caracteristici: Pomeţi plini, frunte și maxilar înguste. Obrajii sunt bine conturaţi, bărbia este rotunjită, dar are şi câteva unghiuri.

Poţi încerca: Rame unghiulare și geometrice, menite să „ascută" puțin caracteristicile faciale. Modelele dreptunghiulare îţi vor face faţa să apară mult mai subțire. Poţi alege şi rame cu modele sau aplicaţii, în partea de sus, pentru a direcţiona atenţia în această zonă.

Evită: Ramele mici, care sunt disproporționate, modelele pe rotund sau pe oval şi culorile contrastante.

Fața ovală

Caracteristici: Frunte, pomeți și maxilar bine echilibrate. Ai toate proporţiile bine trasate, bărbia este puțin mai îngustă decât fruntea, iar pomeţii sunt ridicaţi.

Poţi încerca: Majoritatea formelor de rame se potrivesc feţelor ovale. Optează şi pentru formele pătrate, dreptunghiulare și geometrice, care adaugă unghiuri şi curbe fine feţei tale. Poţi alege şi modele de rame cu diferite desene, dar şi unele simple şi colorate.

Evită: Ramele mult prea mari, ce depăşesc vizibil extremităţile feţei tale.

Citeşte continuarea în clickpentrufemei.ro

 

 

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
10:09
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou