Cătălin Botezatu: Iată ţinuta perfectă pentru Revelion

Ziarul Atac, 29 decembrie 2011, Ora 23:11

  • print
  • |
catalin-botezatu-iata-tinuta-perfecta-pentru-revelion-1.jpg

Petrecerea de Revelion reprezintă un prilej de sărbătoare, iar tradiţia spune că aşa cum veţi întâmpina Anul Nou, aşa veţi petrece întregul an. De asemenea ţinuta aleasă este extrem de importantă şi trebuie asortată cu grijă, în funcţie de locaţia în care veţi petrece.

Ce este recomandat să purtaţi în această seară vă explică designerul Cătălin Botezatu. Bote sfătuiește atât doamnele, cât și pe domni ce să poarte în seara dintre ani. Creatorul de modă atrage atenția mai ales reprezentantelor sexului frumos să nu fie vulgare.

"În seara dintre ani, femeile pot purta o rochie neagră, cu trenă, dacă merg la restaurant, cu nişte perle, sau dacă vrem să fim în centrul atenţiei, o rochie roşie. Pentru bărbaţi aş recomanda catifeaua sau sacourile cu Swarovski sau mărgele. Un papion e bun, o cămaşă nonşalantă, cum se poartă în club. Un must have ar fi o haină de blană, iar dacă nu există posibilitatea financiară, şi una de blană artificială. Să nu fiţi vulgare ca femei, nu vă luaţi rochii prea scurte sau cizme prea lungi", a declarat Cătălin Botezatu la Realitatea Tv.

Andreea Manea

 

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
11:40
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou