Ce poţi face ca să-ţi crească părul mai repede

Mirela Ene, 3 martie 2014, Ora 00:00

  • print
  • |
ce-poti-face-ca-sa-ti-creasca-parul-mai-repede-38488-1.jpg

Dacă vrei ca părul tău să ajungă la lungimea visată într-un timp mai scurt, ai putea încerca şi această metodă naturală de tratament. Vezi despre ce este vorba!

O ceaşcă de ulei de măsline, un pahar pe care îl poţi folosi la microunde sau un ibric dacă nu ai un astfel de cuptor şi cel puţin două ore la dispoziţie pentru acest tratament.

Încălzeşte uleiul de măsline cât să poţi băga degetul în el fără să te usture pielea, deci la o temperatură suportabilă. Mai departe, întinde uleiul foarte bine pe rădăcinile firelor de păr, apoi pe vârfuri - ca să nu îţi curgă pe haine când îl aplici la vârfuri, fie îţi pui pe spate un prosop protector, fie aplici uleiul cu capul în jos.

Trebuie să laşi uleiul să acţioneze timp de două ore, iar după ce trece timpul să speli părul bine, să nu mai rămână ulei deloc. Ar trebui să faci acest lucru o dată pe zi, timp de o săptămână, ca să îţi crească până la 5 centimetri - cel puţin asta promit femeile care au încercat deja această variantă şi spun că funcţionează.

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
15:34
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou