Ce să nu îți lipsească din garderobă

Mirela Ene, 12 mai 2014, Ora 00:00

  • print
  • |
ce-sa-nu-iti-lipseasca-din-garderoba-40141-1.jpg

1. Cercei cu perle

Un accesoriu clasic, care merge la multe ţinute şi ocazii, indiferent de vârstă. Nu trebuie să cumperi perle veritabile, ci doar să ai în cutiuţa cu bijuterii o pereche de cercei cu imitaţie de perlă sau perle de cultură, care sunt mai ieftine. Poţi să-i porţi la mai toate ocaziile formale, petreceri, cocktailuri, sau chiar la un interviu de angajare.

2. Ochelari de soare

Ochelarii de soare sunt necesari pentru a-ţi feir ochiid e razele nocive, ca să vezi pe unde mergi când este foarte lumină afară, dar şi ca fashion statement. În funcţie de model, ochelarii de soare pot fi purtaţi la multe ţinute, aşa că trebuie să ai cel puţin o pereche.

3. Ceas de mână

Nu numai că este un accesoriu practic şi orice femeie de succes trebuie să ştie mereu cât este ceasul, dar poate fi şi o bijuterie cu mult bun gust. Un ceas de mână de firmă, cu brăţară metalică poate schimba un look office relativ plictisitor, la fel cum un ceas colorat, cu brăţară din plastic, poate arăta o latură a personalităţii tale pe care o ascunzi de majoritatea oamenilor.

4. Balerini

Orice femeie trebuie să aibă în dulap o pereche de pantofi comozi, fără toc, pentru zile relaxate şi plimbări lungi. Există o sumedenie de modele în magazine şi o astfel de pereche poate fi asortată la o ţinută casual, una romantică, sau chiar la o ţinută elegantă, dacă modelul este cel potrivit şi îi asortezi cum trebuie cu restul hainelor.

5. Geanta wristlet

Gentuţele mici, cu curea pentru încheietură sunt un accesoriu numai bun pentru o ieşire în oraş cu prietenii, pentru o plimbare în parc cu iubitul sau soţul, plus că este destul de accesibilă ca preţ.

Majoritatea genţilor tip wristlet sunt destul de mici ca să fie practice şi ieftine, dar destul de mari încât să poţi lua cu tine strictul necesar pentru când ieşi în oraş.

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
15:53
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou