Cu ce ne îmbrăcăm de Paşti?

Ziarul Atac, 9 aprilie 2012, Ora 11:43

  • print
  • |
cu-ce-ne-imbracam-de-pasti-1.jpg

De Sărbătorile Pascale ne dorin să arătăm perfect şi să nu exagerăm atunci când participăm la slujba religioasă, dar nici atunci când mergem în club. În funcţie de ocazie, construirea unei ţinute în tendinţe şi care să se potrivească şi personalităţii este destul de dificilă. Ziarul "Atac" şi designerul băimărean Lorand Coza îţi vin în ajutor şi îţi oferă, spre inspiraţie, câteva idei de ţinute, fiecare bazată pe o piesă vestimentară care sigur se regăseşte şi în garderoba ta.

Pentru doamne şi domnişoare: „Recomand, în special doamnelor şi domnişoarelor, să renunţe la tradiţionalele costumaşe roşii sau alte culori uni, pe care şi le fac la comandă, la diferite croitorese", spune designerul vestimentar. „Purtaţi rochii colorate, fuste peplum cu cămăşi imprimate, pantaloni foarte largi din stofă subţire, cu talia înaltă şi asortaţi cu un sacou scurt, cambrat sau cu un cardigan din material paietat", adaugă Lorand.

Pentru domni: „Domnii pot să arunce la gunoi costumele lucioase, de obicei cu două numere mai mari decât mărimea hainelor lor. Şi pantofii cu bot ascuţit, sau, în cele mai horror cazuri, cu vârful întors în sus. Pot să renunţe liniştiţi şi la gri-urile monotone", explică designerul. „Alegeţi să purtaţi sacouri uni sau imprimate, cu guler şal, pantaloni în carouri şi cămăşi pliate. Alegeţi culori tari!", specifică Lorand.

Ioana Vlad

 

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
12:42
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou