Cum asortezi cămaşa albă unei ţinute glam

Ziarul Atac, 4 septembrie 2012, Ora 11:11

  • print
  • |
cum-asortezi-camasa-alba-unei-tinute-glam-27419-1.jpg

Andreea Raicu vine în ajutorul tinerelor cărora cămaşa li se pare greu de asortat.

"Dacă ar fi să fac un top al pieselor ce nu ar trebui să lipsească din garderobă, cămaşa albă ar ocupa prima poziţie. Fie că alegi o croială bărbătească fie că îndrăzneşti să porţi un model inedit, cămaşa albă va rămâne piesa care nu se demodează şi te ajută să-ţi constuieşti atât ţinute relaxate cât şi ţinute office sau ţinute de seară."

Iată cum poţi accesoriza o cămaşă albă într-un look de seară

Pentru această situaţie, cămaşa albă trebuie combinată cu accesorii preţioase şi piese vestimentare elegante. Un mix sofisticat şi în tendinţe, atât pentru zilele călduroase ale sfârşitului de vară cât şi pentru sezonul viitor mai răcoros, constă în combinarea albului cu negru şi accente de auriu - este un trend întotdeauna în vogă.

Pantalonii albi largi sunt foarte eleganţi, le avantajează pe cele cu silueta androgina sau cornet, iar pensele le ajută şi pe cele cu silueta pară.

Accesoriile au rolul de a adăuga un efect galmour lookului. Centurile cu aplicaţii metalice sunt unul dintre accesoriile must have ale noului sezon, iar cerceii prelungi, ca nişte franjuri, vor marca zona gâtului.

Pantofii stiletto negri sunt alegerea perfectă pentru o ţinută elegantă, aceştia vin perfect în avantajul mignonelor.

Geanta cea mai potivită este cea pe care o porţi în mână, nu pe umăr: un plic negru cu aplicaţii metalice, completează perfect ţinuta.

                            

sursa: andreearaicu.ro

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
23:04
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou